Annet🦄

Порожні пляшечки серпня

Порожні пляшечки серпня

Пусті баночки:

2-фазний кондиціонер з маслом Аргана Echosline Seliar - один з моїх улюблених продуктів цього бренду. Детальний відгук про нього я писала ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/27938/

Значно полегшував щоденне розчісування. Аромат шоколаду - просто обожнюю і коли закінчу свій нинішній спрей, то куплю ще раз.

Засіб для видалення кутікули LCF з ароматом меду - просто ніякий. Якщо нема зовсім ніякого засобу для видалення кутикули, то це краще ніж нічого звісно. Але наразі настільки багато класних варіантів і від українського виробника Shelly, і від американських Sally Hansen та Frenchi, і від польського Eveline, що просто рука більше не потягнеться до такого ніякого продукту.

Відновлювальний крем для дуже сухої та огрубілої шкіри рук CeraVe Reparative Hand Cream можна наслоювати до трьох разів за вечір, поки дивишся кіно і на ранок все більш ніж добре. Можу однозначно порадити. Аромат сірки у цьому кремі ледь виражений і абсолютно ненапряжний. Однак цього року я все більше переходжу на українські бренду доглядової косметики. Почала експеримент з продуктів для тіла, рук та ніг. Тому Крем для рук від Shelly стане наступним у моєму косметичному всесвіті

Nacific - Sun Essence UV Protection SPF50+PA++++ - Зволожуюча сонцезахисна есенція для обличчя - цілком достойний продукт для захисту від сонця. Цей кореєць для мене виявився нітрохи не гіршим за Beauty of Joseon, однак для мене більш легка консистенція останнього подобається більше. Тому повернулося до витоків так би мовити.

Гель від шрамів і рубців Derma E Therapeutic Scar Gel відслужив своє сповна. Робила про нього перші враження ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/30627/

Цей ніжний аромат трав полонив моє середнько. Шрам від операції на шиї дуже гарно з ним заживає і освітлюється. Можу рекомендувати на всі 100%, якщо плануєте операцію, то візьміть бодай маленьку баночку або навіть пробничок і спробуйте. Так зможете зрозуміти чи підходить вам цей продукт, його аромат. Наразі я продовжую лікування шраму і обрала інший продукт від українського виробника теж із гарним складом. То ж незабаром зроблю огляд і порівняння цих двох продуктів.