Mary Ost

BARBERS | Зволожуючий крем для обличчя

BARBERS | Зволожуючий крем для обличчя
BARBERS | Зволожуючий крем для обличчя

Всім привіт🫶🏼

На подарунок я зібрала своєму чоловіку кілька доглядових засобів, які були б йому дуже корисними. Тим більше сам він не дуже полюбляє ходити по магазинам або навіть онлайн щось собі купувати. Тому косметичні засоби для нього часто обираю я, а він вже по факту радіє класним продуктам😁

Тож героєм сьогоднішнього допису став зволожуючий крем для обличчя від бренду Barbers. Відмінні відгуки переконали спробувати саме його❤️

BARBERS | Зволожуючий крем для обличчя

Об'єм: 50 мл.

Бренд: Barbers (Україна)

Призначення: зволоження, відновлення, заспокоєння

Вік: 16+

Тип шкіри: всі

Класифікація: професійна

Склад:

Aqua (Water), Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Centella Asiatica Extract, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Bisabolol, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Allantoin, Farnesol, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-7, Parfum (Fragrance), BHT, Lactic Acid, Limonene, Linalool.

На мій погляд, дизайн опрацьований відмінно. Стримане монохромне оформлення виглядає лаконічно і по-чоловічому.

Матову чорну пляшечку приємно тримати в руках.

На етикетці вказано повну інформацію про засіб, застосування, умови зберігання та виробника і не тільки.

Також слід відмітити стильний вигляд і зручність дозатора. Силою натискання можна регулювати кількість крему, що отримується.

Отвір дозатора захищений «заглушкою», тому навіть якщо брати крем з собою в дорогу - він точно не проллється.

Крем білого кольору, густий але в той же час дуууже ніжний, невагомий. Ніби тане на шкірі. Легко наноситься і швидко вбирається.

Аромат мужній, чоловічий, однак не різкий, мені дуже подобається.

Чоловік також оцінив цей ненавʼязливий запах свіжості та класичного чоловічого засобу.

Використовувати крем дуже просто - після очищення шкіри нанести масажними рухами до повного вбирання. Це як раз чудовий привід щоб чоловік робив собі легкий масаж обличчя, оскільки такі маніпуляції він раніше не дуже любив, а тепер звик😁

Я не могла не спробувати крем на собі, адже так мені простіше зрозуміти та відчути його ефективність та дієвість. Отже на моїй комбі шкірі він повів себе чудово - приємно наноситься, швидке вбирання без жирного фінішу. Одразу кидається в очі неймовірна гладкість та ніжність шкіри після використання.

Ще більше «робота» крему помітна на шкірі чоловіка.

Шкіра у нього суха, схильна до лущення та подразнень. Після тижня використання крему усі вищезазначені проблеми минулись ніби й не було. Також немає стягнутості та сухості.

Шкіра насичена, ніжна та матова.

Крем дійсно ефективний, а його приємний аромат хочеться відчувати ще і ще😍