lyuba_belllaaa

August favourites edition +30

Почнемо з бази - очищення.

Пінка Medik8 Claryfying Foam Refreshing AHA/BHA Blemish Cleanser. Знята з виробництва цього року, надзвичайно дієва і легка по дії кислотна пінка.

Взагалі, на кислоти влітку я навіть дивитись не можу. Але ця пінка допомогала зробити мою шкіру після 2-3 нанесень санскріну за день знову свіжою і не додавала фоточутливості. З плюсів - стирає пори + підсушує всі запалення. Не впевнена, що гель такий же класний - але для зневодненої шкіри саме пінка підійшла ідеально.

Шкіра у мене зневоднена, але мої звичні креми в спеку зовсім не хотіли працювати. Тому в хід пішли ампулки для обличчя. Взагалі, у ампулах у мене 2 золотих стандарти - Babor (класно, але дорого) та іспанський MartiDerm.

Мої це MartiDerm The Originals Proteos Hydra Plus

Чим вони класні?

Перше що кидається у очі - це юзабіліті, упаковка. У більших упаковках вони навіть мають підставку під ампулки 😍 У моїй є все, що необхідно - ніж, щоб акуратно різати ампулу, і накінечник.

Вистачає ампулки на 2 застосування (у мене це вечір). Запах вони мають специфічний... Мені пахнуть якимось желатином, чи білком? Знаєте, такий неприкритий запах вітаміну С. Чат GPT мені підказав зщо так пахне вітамін С у поєднанні з протехнами - і будь ласка, тут є протеоглікани.

Щодо ефекту - зранку ви будете свіжі, як троянда. Шкіра за курс з 5 ампул наливається пружністю, і очевидно добре зволожена. Це мій другий курс на серпень, планую ще на осінь (але вже іншу лінійку).

Зараз на них до речі якась казкова ціна на мейк апі, дуже рекомендую спробувати велику упаковку за 600 грн.

Далі моя нова санскрінова любов.

Для справки скажу, що після першого флакону я купила зразу ще 2 🤩 Санскрін у мене вилітає як зубна паста, навіть швидше - тому хочу мати під рукою сток продукту, у якому впевнена.

Colorescience Sunforgattable Total Protection Face Shield SPF 50 Classic

Що у флаконі?

Фізичні фільтри, що не пропускають жодної пігментації, нейтральний тон (який насправді перкриває червоноту, а також цинк оксиду який би інакше вибілював шкіру), і навіть трохи зволоження. Легко знімається серветкою і наноситься кілька разів за потреби. Просто любов! До того ж, моя версія класик дешевша ніж flex, що тулять усі косметологи.

Готую пост зі свотчами, бо це дуже дуже класний продукт.

Далі не саме необхідне, але дуже приємне.

Вперше мабуть я не носила мейк цього літа (лише санскрін+ олівець для брів). У більшості днів мені цього досить, але так іноді хотілось виділити губи так, щоб не поправляти помаду і не виглядати намальованою.

Згадала про Dior Addict Lip Maximizer і побалувала себе кількома відтінками. Саме цей - соковитий 015 Cherry. Для мене максимайзеру немає заміни, є лише схожі продукти. Ідеальний глянцевий блиск, догляд, насичені хоч і напівпрозорі кольори ❤️

Останній улюбленець серпня - Juliette Has a Gun Lady Vengeance.

Дивно, бо це аромат супер насичений. Але чомусь саме так мені хотілось пахнути у спекотні дні.

Насичена червона троянда з пачулі, трішки бабусиного комоду (мабуть, лаванда) і крихта мускусу і амброксану щоб все це пахло сучасно.

Вау, а не аромат! Уявляється мені темним, пасує під шкіру або замшу ( я носила цього літа сумку тонкої замші, і як же гарно монтувались разом ці аромати).

До речі, дуже класний формат - мініатюра в 7.5 мл має шанси закінчитись, але не набриднути.

Дуже цікаво взнати про ваших літніх косметичних улюбленців також 👀