PolLya

Сироватка для обличчя з віт.С. Avon Максимальне сяйво.

Сироватка для обличчя з віт.С. Avon Максимальне сяйво.

Засоби з вітаміном С уже ні несподівані, ні незвичайні. Майже всі марки мають свою лінійку з цим вітамінчиком. Я вже років зо три беру цю аскорбінку для шкіри в Ейвон. Як тільки з'явилась ця серія - я в перших рядах покупців.

Ось і цього літа я теж взяла крем SPF 50 і сироватку "Максимаььне сяйво".
Взагалі, цим літом, пурхала я по санскрінах, як метелик. Навіть, коли знайшла "ідеальну" пару, все одно зрадливо приглядалась до інших варіантів. Тож маю маленьку затримку в використанні придбаних засобів. А отже, мій вітамін С в сироватці веде боротьбу з пігментацією і тьмяністю моєї шкіри обличчя самостійно, без підтримки крему з тієї ж серії.

Тож все, що я побачила, то заслуга саме сироватки , яку наношу або на ніч (через день з іншою від Avon), або вдень, після легкої чистки обличчя і впевненості, що не ітиму вже до ночі ловити на сонці носом веснянки і щоками пігментні плями . Інколи беру під СПФ крем, але рідко, бо хочу "розтягти" вітамін надовше.

Сироватка жовтуватого кольору. І це мінус для мене, бо мені засмага не іде, і жовтий відтінок надає обличчю втомлений вигляд. Але, якщо на сироватку зверху покласти крем , то шкіра набуває приємного відтінку, ніби після перших весняниї сонячних днів. Ледве-ледве підсвічена проміннями не пекучого ще сонечка. Сироватка не всотується в шкіру " на раз", навпаки, я довгенько таки втираю її, масажуючи обличчя, таким чином підсилюючи дію вітаміну. Якщо взяти одну краплю, то після масажу сироватку майже не відчутно. А коли беру дві краплі, то все ж залишається злегка липкуватий слід. Але мене це не дратує, бо я розумію, що нанесла доглядовий засіб. Отже, хай доглядає, як вважає за потрібне. Головне, що ця сироватка, що ніжно пахне солодкими цитрусами і дарує моїй шкірі колір апельсинки, зранку дарує мені відпочилу і зволожену сяючу шкіру. Стримує "приріст" веснянок, а головне не дає наявним пігментним плямам освоювати нові території на моєму обличчі. Я, як завжди, дуже задоволена аскорбінкою від Avon, і всім раджу спробувати .

Сироватка для обличчя з віт.С. Avon Максимальне сяйво.