ksnklb

Догляд за обличчям з Art Line

Догляд за обличчям з Art Line

Ще трішки і буде літо, а отже і час вітаміну C, адже він додає природнього сяйва обличчю, вирівнює тон та має антиоксидантні властивості.
Вибір засобів з вітаміном C доволі великий, і кожен знайде собі те, що прийдеться по душі та сподобається шкірі. Тут я розповім про лінійку з вітаміном C від українського бренду Art Line (а ви знали, що він виготовляє і догляд для обличчя?).

Догляд за обличчям з Art Line

Баночка 150ml, звичайна як для пінки. На ній є помаранчева наліпка з інформацією.
Дозатор-помпа, має трішки широкий носик, що зручно для дозування, не заїдає і видає швидко пінку.
Пінка білого кольору, досить пишна, така пухка хмаринка.
Аромат нагадує порошок "шипучки" з вітаміном C.
Наноситься легко і нею досить зручно та приємно вмиватись, адже вона така ніжна до обличчя. Змивається також легко і швидко.
Після вмивання шкіра очищена, шкіра не стягнена та не пересушена.
У складі є досить м'які ПАР на початку списку, гліцерин посередині списку, а далі Аскорбінова кислота, що якраз є нестійкою та ефективною формою вітаміну С, має потужну антиоксидантну дію. Гідролізований колаген також є у списку, він сприяє відновленню шкіри, зволоженню. Далі є Алантоїн, що має заспокійливі властивості, Гіалуронат натрію, що сприяє зволоженню шкіри. Ну а в кінці списку є ароматизатор, консерванти, що дозволені у низьких концентраціях через можливі негативні реакції.
Сюди я вписала не всі компоненти, пропустила воду та структуруючі, звернула увагу лише на ті, що особисто мені видались важливими, повний склад можна подивитись на сайті.

Пляшечка 150ml, також прозора та з помаранчевою наліпкою, де вказано усю інформацію.
Дозатор тут з розпилювачем, що дозволяє економніше використовувати засіб та уникнути використання ватних дисків. Розпилювач розпилює дрібно, тонер не тече в очі, але всерівно його потрібно додатково розприділити руками по всіх зонах та уникати потраплянню в очі.
Аромат також нагадує порошок "шипучки" з вітаміном C.
Наноситься швидко, на обличчі майже не помітний, адже майже одразу поглинається шкірою, не залишає липкості чи фінішу.
Я не скажу, що побачила особливий ефект від нього, він досить попередньо зволожує після вмивання, допомагає вирівняти тон шкіри через те аскорбінову кислоту у складі та готує шкіру до наступних етапів.
На початку складу є Гідролізована касторова олія, її використовують як емульгатор, далі є Сік листя алое, що впринципі має зволожуючі та заспокійливі властивості, але як вже оброблений продукт. Далі по списку Гліцерин, Екстракт рослини коньяк маннан, багатий вітамінами та корисними властивостями. І знову всередині списку Аскорбінова кислота та гідролізований колаген, далі ароматизатор, більш безпечні консерванти та Алантоїн.
Сюди я вписала не всі компоненти, пропустила воду та структуруючі, звернула увагу лише на ті, що особисто мені видались важливими, повний склад можна подивитись на сайті.

Баночка досить велика, 50ml. На ній є характерна помаранчева наліпка з інформацією.
Всередині є піпетка, вона прозора і досить велика, що не дуже зручно.
Консистенція сироватка гелева, вона прозора.
Через це, коли набирати, опускати та піднімати з баночки піпетку, на її стінках також залишається частина сироватки, і я цього не люблю.
Аромат як і у всієї лінійки, нагадує порошок "шипучки" з вітаміном C.
Наноситься досить зручно через гелеву текстуру, спочатку залишає вологий, блискучий фініш і липкість, з часом сироватка вбирається, липокість майже зникає, але не до кінця, відчувається цей шар сироватки на шкірі.
Зазвичай я сироватку закриваю кремом, і тут у мене вийшла проблемка, адже і крем, і spf просто скочуються по цій сироватці і їх дуже важко розприділити по шкірі, а для мене це вагомий мінус.
За час користування я помітила, що сироватка вирівнює тон шкіри та освітлює плямки від прищиків, що вприцнипі непогано.
На початку складу Пентиленгліколь, що є розчинником та зволожуючим компонентом, на четвертому місці Аскорбінова кислота, після неї одразу йде Гідролізований колаген. Далі Гліцерин, Екстракт рослини коньяк маннан, Токоферил ацетат (антиоксидант), досить безпечні консерванти, після них вже Алантоїн.
Сюди я вписала не всі компоненти, пропустила воду та структуруючі, звернула увагу лише на ті, що особисто мені видались важливими, повний склад можна подивитись на сайті.

Я знаю, що читаючи цей пост, у вас виникла основна думка. І вона пов'язана з пакуванням та кислою формою вітаміну C. Справа у тому, що попри ефективність цієї форми (Ascorbic Acid), вона дуже вибаглива та вимагає закритої тари. А ми бачимо прозорі баночки без коробок. І чесно зізнатись, мене теж це турбує, навіть дуже. Так, виробник зазначає, що зберігати продукти потрібно так, щоб на них не потрапляло сонячне проміння. Та все ж, хотілось би хоча б темної тари та коробок...
У цьому плані мене рятує думка, що швидше за все, вміст вітаміну C там мінімальний.
Загалом, ця лінійка про освітлення шкіри. Вона не викликала печіння навіть на пошкоджених ділянках шкіри, лущення чи алергічних реакцій, що вже добре. Також я не побачила ефекту на моїх прищиках, зате пори у хорошому стані, як на мене.
Ну і звісно, фаворит з цієї лінійки це пінка, вона справді хороша, базова та діюча. Тонік нормальний на свою ціну, плюсом є дозатор з розпилювачем. А сироватка видалась мені дискомфортною, тому її я б точно не повторила.