ANN_DI

Ароматна річниця

Ароматна річниця

Цього року наша п'ята річниця знайомства з чоловіком – таке враження, ніби все тільки починається, але вже є що святкувати!

Я вирішила здивувати коханого чимось особливим і замовила для нього парфуми Green Naples.

Знаєте, як іноді буває – замовляєш подарунок, і потім лише сидиш і молишся, щоб посилка приїхала вчасно. Але Avenue des Parfums "підвели" тільки в одному – я навіть не встигла підготувати сюрприз, бо посилка прийшла надзвичайно швидко!🤍

Однак, відгуки в нашій бьюті-спільноті були настільки захопливими, що я не змогла втриматися і додала до замовлення ще пару штучок.

Перший – аромадифузор Bergamot & Flower. Всі казали, що це справжня магія в баночці, і я вирішила, що нашому дому така магія точно не завадить.

І на десерт – парфумований гель для душу Cherry Osaka. Я взагалі не планувала, але коли я прочитала стільки хвалебних відгуків, моя сила волі просто здалася. Ну як можна було пройти повз таку спокусу?

Тож, коли посилка приїхала, я відчула себе наче в день народження. Розпаковка була справжнім святом! І знаєте що? Чоловік тепер у захваті від своїх нових парфумів, а я вже готова провести вечір у нашій ароматній квартирі, релаксуючи під душем із вишневими нотками.

Дякую, Avenue des Parfums, за те, що зробили цей день ще яскравішим і незабутнішим!

Скоро буде продовження...