DARIIAKOVACH

GLAMBEE SMART CASUAL

GLAMBEE SMART CASUAL

Привіт, красунечки🕊️ Я постійно зникаю, зараз такий період. У мене стільки всього назбиралось, що показати, але нічого не встигаю. Вибачте за мою відсутність активності і під вашими дописами, я виправлюсь🤍

Сьогодні ділюсь своєю знахідкою, яка вразить і вас.

Особливості:

• У складі — карнаубський віск, сквалан, які захищають вії від негативного впливу зовнішніх чинників, живлять віїї, зміцнюючи структуру волосків і запобігаючи їх випадінню.
  • Туш забезпечує стійкість макіяжу протягом дня, не обсипається і не розмазується.
  • Продукт дарує вугільно-чорний колір, його легко змити теплою водою.
  • Зручна щіточка у формі вісімки фарбує від коренів до кінчиків, рівномірно огортаючи тушшю та розділяючи вії.

Вода підготовлена, стеаринова кислота, синтетичний віск, поліізобутен, акрилат сополімер, стирол/акрилату сополімер,ПЕГ-100 стеарат, гліцерилстеарат, пропіленгліколь, карнаубський віск, цетеариловий спирт, ПВП, парафін, мікрокристалічний віск, гідроксиетилцелюлоза, триетаноламін, феноксиетанол, 1,2-гександиол, може містити: оксиди заліза (CI 77499), вугільний чорний (CI 77266).

Флакон виготовлений нібито з цупкого картону в джинсовому стилі

Щіточка у формі 8-мки силіконова

Туш придбала через те, що вона знімається чулочками, тобто їй потрібна лише тепла вода, це дуже комфортно для мене. Також у мене чутливі очі і ці туш не викликає негативних реакцій. Тримається 12 годин і не осипається, також з нею можна потрапляти під дощ і плакати, не потече

Ефект мені дуже подобається, профарбовує натурально і відкриває погляд.

Зараз вона на знижках, то ж спробуйте і ви

Обіймаю 🤍