Розібрала палетку
Нарешті руки дійшли до цього 🔥
Часто буває, що палетка або якийсь інший продукт, займають багато місця, якого завжди не вистачає 😅, але рішенням цієї проблеми може стати магнітна палетка
Давно хотіла скласти свою палітру і нарешті я це зробила 🔥
Придбала магнітну палетку, наліпки щоб прикріпити пластикові рефіли до палетки і гайда збирати 🤩
Хайлайтер
Star Chameleon Highlighter Powder Planet Shading Bronzer Face 3D Contour Brighten Shimmer Body Glitter Illuminator Makeup
Хайлайтер нереально сяє приємним рожевим кольором, блискітки окремі тож можна використовувати і як спаркл на очі
У мене відтінок 02, але хочу придбати й інші бо це космос ✨
Рум'яна
Дуже люблю ці рум'яна від Colour intense, приємна текстура і колір, можна легко нашарувати і плям вони не роблять
У мене відтінок 05 Ягідний
Причиною, через яку вирішила долати ці рум'яна до магнітної палетки, стало пакування, воно погане, кришечка не тримається і увесь час спадає, що дуже не зручно і неприємно
До речі, рефіл металевий
Палетка GlamBee
Палетка тіней для повік GlamBee Jollity
Вісім сяючих відтінків
Пакування гарне і мені подобається ці феєрверки, що переливаються, але палетка займає надто багато місця і саме ця палітра стала причиною створення власної палетки
Сяючі цілком достойні, особливо перші чотири, решта — просто звичайні, застарілої формули, на дуже пігментованій базі з не великою кількістю блискіток
Кінцевий результат
Розбирання палетки та іншого зайняло приблизно десять хвилин, тож зібравши все в одну я отримала цю красуню
Зібрана палетка мені подобається, в ній залишилося ще місця тож буду й надалі її збільшувати
А ви розбирали свої палетки?
Коментарі (0)