Еліксир для чистої шкіри
Враження від Piel cosmetics Pure Salvation
Підтримуючи свою шкіру у хорошому стані, я завжди маю у своїй рутині сироватки, цього разу це еліксир від Piel.
Нижче розповідаю про нього детальніше 😉.
Сироватка приїхала у окремій коробочці, а що приємно, то виробник потурбувався і поклав малютку контейнер, щоб сироватку можна було брати з собою кудись і вона не займала багато місця.
У мене об'єм 50ml, це досить багато, ну і виробник рекомендує використовувати сироватку зранку і ввечері. Дизайн у мінімалістичних тонах, такий цікавий, не звичайний як для сироваток, та мені подобається те, що дозатор помпа, це дуже зручно та гігієнічно.
Єдине, що мені бракує, це вказаного терміну придатності після відкриття.
Сироватка трішки гелева, рідка, чимось нагадує густу олійку. Дуже легко розприділяється по шкірі обличчя. Консистенція прозора, має легкий жовтий відтінок. Запах трав'яний, з легкими теплими нотами, наче ці трави зготували і зробили цей еліксир🌿.
Під-час використання, я не мала неприємних реакцій чи відчуттів, сироватка не провокувала почервоніння. Єдине те, що вона може підпікати на пошкоджених ділянках.
У складі є екстракт м'яти, гідролізований колаген, екстракт прополісу, сік листя алое, пантенол, алантоїн, гіалуронова кислота, молочна кислота, сульфат цинку.
На шкірі сироватка залишається таким трішки лип ким сяючим шаром, вона у мене зазвичай не встигає до кінця увібратись, адже я одразу наношу крем. Крем по сироватці не скочується, та при нанесенні відчувається цей шар, він не обтяжує шкіру, і навіть зверху я без проблем наношу санскрін.
На початку використання цієї сироватки (ще включила в рутину гель для вмивання від Piel), у мене були щомісячні прищики, які доволі швидко пройшли, не встигнувши розвинутись. Я можу сказати, що сироватка сприяє тому, щоб шкіра стала пружна, зволожена та зменшилась кількість висипів.
Коментарі (0)