На всі випадки
Зручність з Estem Extreme
Ще один вид одноразового душу Estem – Extreme виявився дуже зручним та таким, що підійде навіть тоді, коли відключили усе, включно з водою. Це все тому, що у комплекті з ним йде пакетик з водою, щоб цей душ можна було використовувати буквально всюди. Розповідаю про нього більше 😉.
Для початку потрібно відкрити пакет, до-речі, на ньому є вся потрібна інформація щодо використання душу та навіть код з відео-інструкцією 😉.
Всередині ми знаходимо мильну губку 20х12 см, одноразовий рушник 50х30 та саше з водою.
Витягуємо рушник та саше з водою, губку залишаємо у пакеті, та додаємо воду з саше у пакет.
Після додавання води потрібно стиснути пакет з губкою, так утвориться досить пишна піна.
До-речі, у складі є сульфати, ПАР, ли монна кислота, молочна кислота, яблучна кислота, екстракт розмарину, екстракт зеленого чаю та олія квітки апельсиновго цвіту.
Запаху я не відчуваю від піни.
Ну і цією піною можна митись) її вистачає на усе тіло, спочатку її досить багато, та згодом вона "стихає" на тілі, тому потрібно не зволікати з цим.
Губка трішки шорстка, що дозволяє краще очистити тіло, наскільки це можливо у даних умовах.
Печіння чи алергічних реакцій я не відчувала під-час використання цього душу, що вже добре.
Ну і, звісно, згадуємо про р ушник, а він доволі великий та комфортний та витираємо тіло) Рушник приємний до тіла, не розтягується.
Після цього усе це потрібно скласти у пакет та викинути. Губку не мочити.
Після використання відчувається свіжість та відносна чистота. Я вже писала, що такі відчуття, як після душу не будуть, та це досить зручна альтернатива, коли доступу до нього немає. Після такого очищення шкіри, вона не залишається пересушена чи липка.
Коментарі (0)