ksnklb

На всі випадки

На всі випадки

Ще один вид одноразового душу Estem – Extreme виявився дуже зручним та таким, що підійде навіть тоді, коли відключили усе, включно з водою. Це все тому, що у комплекті з ним йде пакетик з водою, щоб цей душ можна було використовувати буквально всюди. Розповідаю про нього більше 😉.

Для початку потрібно відкрити пакет, до-речі, на ньому є вся потрібна інформація щодо використання душу та навіть код з відео-інструкцією 😉.

Всередині ми знаходимо мильну губку 20х12 см, одноразовий рушник 50х30 та саше з водою.

Витягуємо рушник та саше з водою, губку залишаємо у пакеті, та додаємо воду з саше у пакет.

Після додавання води потрібно стиснути пакет з губкою, так утвориться досить пишна піна.

До-речі, у складі є сульфати, ПАР, лимонна кислота, молочна кислота, яблучна кислота, екстракт розмарину, екстракт зеленого чаю та олія квітки апельсиновго цвіту.

Запаху я не відчуваю від піни.

Ну і цією піною можна митись) її вистачає на усе тіло, спочатку її досить багато, та згодом вона "стихає" на тілі, тому потрібно не зволікати з цим.

Губка трішки шорстка, що дозволяє краще очистити тіло, наскільки це можливо у даних умовах.

Печіння чи алергічних реакцій я не відчувала під-час використання цього душу, що вже добре.

Ну і, звісно, згадуємо про рушник, а він доволі великий та комфортний та витираємо тіло) Рушник приємний до тіла, не розтягується.

Після цього усе це потрібно скласти у пакет та викинути. Губку не мочити.

Після використання відчувається свіжість та відносна чистота. Я вже писала, що такі відчуття, як після душу не будуть, та це досить зручна альтернатива, коли доступу до нього немає. Після такого очищення шкіри, вона не залишається пересушена чи липка.