𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Superfood For Body Shower Gel

Це вже не перший мій гель від Tink. До цього був з манго і авокадо, які дуже сподобались. Варто зазначити, що попри бюджетну ціну - якість засобів на висоті, а враховуючи великий об'єм і неймовірно приємні аромати - це супер знахідка, яка стане чудовим варіантом для всієї сім'ї.

В черговий раз вирішила взяти гель з ароматом "Гуава-м'ята".

Об'єм: 500 мл.

Лінійка від Tink Superfood має дуже привабливий дизайн.

До складу продукту входять ефірна олія перцевої м'яти та екстракт гуави.

Флакон з міцного пластику і зручною кришкою фліп-топ. Через невеликий отвір гель дозується акуратно оптимальними порціями.

Якщо зазирнути у флакон, то рідина всередині світло-рожевого кольору, але коли гель подається назовні, то він практично безколірний і прозорий, має ледь-ледь помітний блідий рожевий відтінок.

Консистенція не дуже густа, текстура гелева.

Аромат дуже приємний, яскравий і по справжньому літній. Я не знаю як пахне гуава і поєднання цього екзотичного фрукту разом з м'ятою в цьому гелі мені більше всього нагадує полуницю зі свіжими м'ятними нотками і ще льодяники із дитинства. Іноді ловлю себе на думці, що пахне полуничним варенням на стадії його готовуння. М'ята тут не інтенсивна, вона виступає лише свіжим фоном, фруктовий акцент відчувається більше. Віддушка мені сподобалась, вона не хімозна, в міру солодка, поєднання гуави і м'яти дуже цікаве і вдале.

Піноутворення гель дає чудове. За допомогою мочалки створюється об'ємна, пишна і м'яка піна. Засіб має делікатну мийну формулу, завдяки якій забезпечує бережне, але ретельне очищення від накопичених забруднень. Очищує ніжно, не до скрипу, змивається легко, не залишаючи плівки.

Після приймання з ним ванни/душу є повноцінне відчуття чистоти, свіжості і комфорту, шкіру не сушить і не стягує.

В процесі використання аромат позитивно впливає на настрій і одразу ж його підіймає, але на тілі потім відчувається зовсім невагомо.

Ці ароматні гелі від Tink полюбляє і мій син. Навіть до дитячої ніжної шкіри дія його м'яка, не агресивна, після водних маніпуляцій почуває себе чудово.

31 серпня, 2024
31 серпня, 2024