Чистикова Дар'я

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

Засобів для ніг багато не буває, тому взяла собі новиночку від Shelly — регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину.

Тимбаче виробник обіцяє, що даний крем відновить та пом'якшить суху, потріскану, грубу шкіру стоп та захистить її від негативних впливів. Це власне те, що мені і треба 😉

Крем представлений у м'якій тубі. Об'єм складає 100 мл. Дозатор фліп-флоп кришечка. Додатково була присутня слюда, як контроль першого відкриття, безпосередньо на кришечці.

Консистенція кремова, доволі поживна. Аромат приємний, я відчуваю суміш розмарину та хвойних.

Стосовно активних компонентів:

🌿 Бісаболол – Це натуральний компонент, отриманий з ромашки. Має сильні заспокійливі та протизапальні властивості. Він допомагає зменшити роздратування шкіри, сприяє загоєнню і підтримує нормальний стан шкіри.

🌿 Алантоїн – Служить як зволожувач і має заспокійливі властивості. Допомагає загоювати дрібні ушкодження шкіри, а також полегшує свербіж і роздратування.

🌿 Олія розмарину – Містить антиоксиданти, які борються з вільними радикалами, а також має антисептичні властивості. Це олія стимулює кровообіг, що може поліпшити загальний стан шкіри.

Також є рідкий парафін і цетеариловий спирт зволожують і пом’якшують шкіру, тоді як гліцерин і пропіленгліколь підтримують її зволоженість. Диметикон створює захисний бар'єр, пантенол і екстракт календули заспокоюють і регенерують шкіру.

Враження від використання

Розподіляється та вбирається він дуже швидко. Бальзам не скочується, залишає після себе лише приємні відчуття. Навіть дарує трохи освіжаючого ефекту. Не дивлячись на олію у складі засіб не залишає після себе жирності, також бальзам не обтяжує та не залишає плівки. Якщо використовувати вдень, стопа у взутті (у босоніжках, наприклад) не ковзає.

Взагалом, шкіра виглядає більш гладенькою та доглянутою, добре зволоженою і пом'якшеною. Засіб чудово освіжає та знімає втому, з ним можна забути про сухість, стягнутість та нові тріщинки 👌

31 серпня, 2024
31 серпня, 2024