Аніта

Останні викидушки літа 2024

Останні викидушки літа 2024

В останній день літа очищую простір і викидаю пусті баночки. Зустрічаємо осінь в гармонії у душі і домі.

1. Засіб для інтимної гігієни заспокійливий Avon Care Intimate Calming Delicate Feminine Wash.
Вже багато років це мій найулюбленіший засіб для інтимної гігієни. Ідеальне очищення, відчуття чистоти та комфорту. Мені подобається що він не має ніякого аромату. Ніжно і двайливо очищує, не сушить шкіру.

2. Інтенсивна маска для ламкого волосся Syoss Keratin Boost Intensive Hair Mask
Маска дійсно повертає волоссю втрачену життєву енергію, робить його більш шовковистим і сильним. Вона містить кератин, який згладжує розпушені волосяні лусочки, тим самим допомогає розплутати його. Розчісування волосся після миття відбувається з задоволенням.

3. Avon Today Tomorrow Always Everlasting
Міні аромат (10 мл) який завжди зручно брати з собою. Дуже приємний, весняний парфум. Шлейф за яким так і хочеться йти. Стійкість відмінна.

4. Avon Eve du/et Radiant
Це був один із найулюбленіших ароматів від Avon, на жаль декілька років тому його зняли з виробництва. А в мене залишалися мініатюри по 10 мл і я ними просто насолоджувалась. Це ода легкості та ніжності, укладена у вишуканому флаконі. Аромат іскриться ненав'язливими нотами та повітряними акордами, вабить і заворожує освіжним звучанням клементину, трепетними півтонами латаття й теплими бурштиновими відтінками.

5. Лак для волосся leda style сильної фіксації.

Забезпечує сильну фіксацію будь-якого укладання. Із вітаміном B5. Лак швидко висихає при нанесенні, непомітний на волоссі і легко видаляється при розчісуванні. Залишає волосся м'яким і пухнастим

6. Дезодорант аерозольний Old Spice Wolfthorn Deodorant Spray
Дезодорант має яскраво виражений чоловічий парфумований аромат, трішки солодкий, але не приторний, неймовірно стійкий. Мені нагадує якісь парфуми, які особисто мене зводять з розуму, відчувається на тілі досить довго. Тягне насолоджуватися ароматом кожну хвилину.

З чистим простором вриваємось в осінь. Де будуть ще більше нових покупок, новинок, тестувань і авжешь нові викидушки.