Olivia

Матовий фініш з Innisfree No-sebum: мій досвід і результати.

Мені подобаються корейські прозорі пудри для обличчя, оскільки не потрібно заморочуватися із вибором відтінку, а ще цей продукт важко зіпсувати. Довгий час популярною пудрою була Innisfree No Sebum Mineral Powder. Здається, це бестселер, бо про інші продукти цього бренду я фактично не чула. Пігнали по пунктах:

• дизайн мені нууу дуже сподобався, матовий контейнер м'ятного кольору виглядає дуже ніжно, упаковка зручна і з часом не втратила свого вигляду. На сайті пудра поки що у старому дизайні, інформацію, напевно, скоро оновлять;
  • об'єм продукту - 5 г;
  • вартість на момент покупки складала 322 грн;
  • це формат саме розсипчастої, а не запеченої пудри, майте на увазі;
  • в комплекті йде дуже мила пуховка, але я нею не користуюсь, мені зручніше набирати пудру великим пензликом;
  • колір пудри білий (на шкірі прозорий), аромат відсутній;
  • не містить тальку і мінеральних масел, але є екстракт м'яти, який має освіжати та дезинфікувати;
  • найприємніше у використанні цієї пудри, що ти контролюєш процес, можна регулювати матовість, набрати більше чи менше продукту, нею важко поставити плями;
  • не можу сказати, що фіксація залізобетонна і тривала, але у мене досить жирний SPF, тому блиск з'являється за годину чи дві.

Думаю Innisfree No Sebum класно підійде, якщо у вас проблемна жирна шкіра або ж якщо кольорові пудри виглядають на вас штучно та є проблеми з вибором відтінку. Я ж у свою чергу дуже задоволена цим продуктом, тому можу його радити.

Розкажіть у коментарях, чи користувалися ви цією пудрою або які матуючі засоби використовуєте?

Чао!