Shine bright like a diamond!
одна з хотілок нарешті в мене - неймовірний 02 відтінок!
всім привіт 💜
сьогодні розкажу свої перші враження про нашумівший хайлайтер від Eveline та бюджетний аналог хайлайтеру Fenty - Variete Highlighter Extreme Shine Effect в 02 відтінку! Натискай "Дізнатись більше", щоб побачити фото і відео!
Упакування
- вперше помітила, що Мейкап тепер відправляє сухі текстури в пупирчастому пакеті - тепер вирогідність того, що косметика прийде розбитою, зводиться до мінімуму (хоча в мене ще ні разу такого не було)
- коробка звичайна, пластикова, без дзеркальця і спонжу
- розмір зовсім невеличкий, як маленька пудра
Про сам продукт
- він не кремовий, більш сухий
- має ледь помітну світлу підложку, цей хайлайтер більше про блискітки. і він дійсно дуже схожий на той самий хайлайтер від Fenty Beauty, тільки у декілька разів дешевше)
- наносити його краще всього пальцем, бо пензликом не вийде передати той сяйний ефект
- для мене це варіант на вечір, або на дуже сонячний та морально хороший день (життя в нас одне, тому не бачу причин від чогось відмовлятись)
варіанти нанесення:
- на вилиці, як звичайний хайлайтер
- під брови
- на всю повіку, щоб різноманітніти образ
- як сяючий топер поверх тіней (такий варіант просто вау)
- поверх блиску\помади - дівчата, ви не уявляєте, як це буде привабливо виглядати)
знаєте, він мені нагадав рідкі сяючі тіні від LN\Lamel і срібному відтінку, але там блискітки різні по розміру, а в хайлайтері однакові, він більш делікатний.
і звичайно я зробила фото на шкірі, але воно не так сильно передало ефект і всю красу, тому...
... додаю ще відео, яке чудово відображає сам хайлайтер!
майже люксове і приємне сяйво 💔
Висновок
- покупкою я задоволена! ще щось новеньке і незвичайне, якого в мене ще не було
- як на мене, то ціна трохи завищена) можливо на ціноутворення вплинув хайп навколо цього продукту, бо інакше на 220 грн в ньому нічого такого немає
- якщо вам сподобався ефект - беріть, не пожалкуєте)
дякую, що були зі мною!
сяйте своєю красою, обіймаю ✨
Коментарі (0)