red_dragon

Що я взяла з собою у відпустку

Дівчатка, давно від мене не було постів, але пропала я не просто так, в мене була тижнева відпустка, багато свят у подруг та колег по роботі, а найважче - плотний робочий графік після відпустки, щоб все наздогнати..

Цей пост я написала ще до відпустки, але він висів в моїх чернетках, тому, моє хоббі та відпочинок для душі - MAKEUP CLUB, зустрічай мене знову!

Що я взяла у тижневу відпустку до подруг:

Пробнички:

Крем Clarena з ретинолом, крем мені сподобався, однозначно вартий кожної копійки.

Крем з церамідами "Velvet Touch Ceramide Cream" - Sweet Lemon, який мені підійшов на 10/10.

Та Крем для обличчя з вітамінами + Coxir Vita C Bright Cream, про запас.

Антиперспіранти: Nivea pearl & beauty та Rexona Invisible, невидима на чорному та білому, в таку спеку обов'язково беру з собою два види, про всяк випадок.

Без убтану від Hillary я нікуди не поїду, тому взяла баночку з собою, обожнюю цей засіб, змінюю баночку кожен місяць.

М'ятна шампунь від KAYPRO, топова знахідка, що має аромат м'ятної цукерки, неймовірно м'яко та ніжно очищує шкіру голови і надає відчуття свіжості після використання.

Крем для рук від Farmstay з полуничкою, який чудово зволожить шкіру ручок та надасть приємного аромату полуничного десерту.

Кокосова олія Flora secret в мініатюрі для зволоження сухих ділянок тіла та масажу, обожнюю використовувати після прийняття ванн/душу, надає неймовірної м'якості.

Бальзам для губ Mermade з кавунчиком для гарного настрою та натурального блиску на губках.

Jojoba oil від Hillary, що полюбляю використовувати для кінчиків волосся, наношу на вологе волосся та гарно прочісую, одразу після сушки волосся видно блиск, а на дотик волосся наче шовк.

Fluid oil від Hillary, який я використовую під макіяж для більш матуючого ефекту та стійкості.

Міні гель для душу з кавунчиком від Mermade для гарного настрою, аромат жуйки з дитинства та чудовий тревел формат, мені він дуже подобається.

Гідрофільна олія від Holika holika, яка змиє самий стійкий макіяж та гарно очищує пори.

Бальзам для волосся з багатофункціональним застосуванням від Yves Rocher, міні формат дуже зручний для подорожей, використовую на підсушене волосся для легкого розчісування.

Зволожувальний крем-гель для тіла від Mr. Scrubber з ароматом ягід/ягідного морозива чи десерту, що надає шкірі приємний аромат, зволоження, дуже гарно справляється влітку з сухими зонами тіла.

Гель для вмивання Mermade, 50 мл, здається такий манюня, але і половини не використала у тиждень відпустки, користуючись кожен день. Гарний гель та зручний формат.

Мій улюблений аромат Petal High від Victoria Secret, який доповнить літній образ та зробить настрій краще, в міру солодкий. Хочу сказати, зібрав багато компліментів від подруг.

Пробник парфумів від Essenza для різноманіття з ароматом солодких квітів. По стійкості 4-5 годин відчувався, дуже приємний аромат.

Ну і на останок, після відпочинку до пізна найкраще рятує ситуацію тканева маска з алое, я взяла від Farmstay, а вже у Запоріжжі придбала ще декілька різних від цієї фірми, обожнюю їх.

Вийшов список величеньким, але мені все стало у нагоді. Тут тільки про доглядову косметику, тому що декоративну косметику, яку я використовую, вже нахвалювала десятки разів у своїх постах)