Astro beauty

Мої порожні баночки серпня 2024

Мої порожні баночки серпня 2024

Щомісяця дивуюсь, яку кількість продуктів мені вдалось закінчити.

Почну допис із мого засобу з project pan - 4 в 1 від Maybelline.

Насправді для літа це засіб чудовий - він легкий та сяючий.

Єдиний мінус - це не гігієнічне пакування, яке в той же час збільшує розхід продукту.

Якби Мейбелін надумали випустити цей засіб в іншому пакуванні, я би його неодмінно придбала.

Мої порожні баночки серпня 2024

Гель для душу з кокосом та ваніллю від Tink - мій фаворит. Гель, що класно очищує, не сушить та має нереально крутий аромат.

Ще один засіб з кокосом серед цих викидушок - крем для рук від Haan. Цей кремі нереальний - нереальний аромат та нереально крута дія, класно зволожує та живить шкіру рук.

Кульковий дезодорант від Mayur - викидаю цей засіб трохи недовикориставши його до кінця. Він має приємний аромат, але не більше. ніякої дії я не помітила. Через годину його вже немає на шкірі - від неприємного запаху та поту він мене таки й не захистив.

Крем для ніг від Shelly - класний дієвий крем для ніжок, але помітила, що такого засобу для моїх поточна замало - потрібно комбінувати з іншими засобами для ніг та пемзою.

Скраб для тіла від Lapush з ароматом полуниці - вперше тестувала цей скраб в дуже задоволена ним. Нереальний аромат полуниці, приємна текстура ( я очікувала, що вона буде іншою як в інших скрабах вді Lapush , що я використовувала - сухою та цукровою, але вона була достатньо вологою та приємною). Скраб чудово скрабує та доглядає за шкірою.

Міцелярна вода від 1stly- приємна та ніжна міцеялрнв вода. Використовувала її для зняття макіяжу з очей.

Крем з центелою та скваланом від Biono - постійно повертаюсь до цього крему, і поки кращого для себе не знайшла. Єдиний мінус - упакування. Коли засобу залишається відсотків 30 - діставати його з цієї пляшечки дуже незручно.

Гідрофільна олія від Skinbar - досить рідка гідрофільна текстура. Зроміла для себе, що не дуже полюбляю такі текстури. Але змивала вона макіяж з тих же очей добре. З мінусів - пакування , під час натискання на кришечку продукт додатково ще витікав не лише з дозатору, але з отвору в пляшці.

Пробник гіалуронової сироватки від Skinbar - не підійшов мені, після використання зʼявились висипання.

СПФ крем від Oriflame - за відчуттями звичайний крем сонцезахист, мав дуже вологий фініш і довго поглинався шкірою.

Тканинна масочка від Eyenlip - базова зволожуючи тканинна маска.

Спрей для тіла та волосся від Victoria Secret - Sunset crush - чудовий запах, але не хочу повторювати цей спрей , так як він зовсім не стійкий , а я люблю лишати по собі шлейф та насолоджуватись ароматом впродовж довгого періоду.

Аромат від Guerlaim Aqua Allegoria Flora Salvagia - ніжний та свіжий літній варіант. Продив у мене трохи більше 3 років, шкода що під кінець аромат вже був не стійким.

Любила його.

God sleeps in the forest - чудовий варіант, якщо Вам хочеться аромату лісу та свіжості вдома. Єдиний мінус - дуже швидко в мене зламався розприскувач, і мені довелось перелити спрей в іншу тару.

Ось такі мої порожні баночки за серпень 2024.