Моя ще одна фіолетова любов! Lamel Oh My Color 405
сьогодні про фіолетовий олівчик від Ламель: стійкість, свотчі, порівняння, макіяжи 💜
цей засіб я отримала в подарунок від бренду, колір якого залишався таємницею. проте відчула себе як в дитинстві з кіндером: йдеш додому і гадаєш, яка ж іграшка буде в цей раз?... але тут згадуємо, що ми вже дорослі і одразу після виходу з пошти я розриваю пакет і «боже мій!», скільки ж в мені було радощів, коли я побачила свій улюблений фіолетовий колір) так, треба радіти дрібницям, життя і так не дуже веселе. тому яскраві акценти в повсякденному макіяжі - це моє все, а фіолетова стрілочка стала такою буденністю, що всі мої звиклись до цього.
сама консистенція приємна, легко тушується і не швидко застигає, як 401 (блакитний) відтінок, що дуже легко довести стрілки до ідеалу.
по кольору я вирішила його порівняти з ще одним улюбленим олівцем від Colour Intense і з'ясувалось, що у Ламель колір більш світлий, рожевий і однорідний, а у Colour Intense більш глибший, темний, не так сильно б'є яскравим кольором. висновок - вони різні і обираю один з них по настрою :)
також будьте готові до стійкості, бо цей олівчик і цей колір просто обожнюють сидіти до останнього на повіках. це, звичайно, величезний плюс, але коли робиш щось більше, ніж просто стрілки і використовуєш різні гарні бази, то цей фіолетовий колір з вашої шкіри буде змиватись добу... можливо гідрофілкою змивається краще :)
і щоб показати олівець в роботі, підготувала декілька макіяжів:
1. не типовий, більш на вечір або на якийсь захід: розтушовка в внутрішньому куточку ока, також гостра стрілочка і блискітки на центр повіки
2. моя улюблена і повсякденна стрілочка з затемненням чорним олівцем по лінії росту вій
3. теж вечірній варіант: профарбована слизова і тоненько виведена стрілочка - дуже люблю цей лук! до речі в мене дуже чутливі очі і від чого вони часто вологі, але з цим олівцем мені було комфортно, я його не відчувала і тримався цілий день
Висновок
дуже ніжний, приємний, яскравий, зручний і стійкий олівчик! але якби його останній плюс не був одначасно ще й мінусом (трохи не подобається, що він тінтує шкіру і залишається ще на наступний день), то поставила б йому всі 100/10!💜
тут можете глянути ще один мейк з зеленим олівчиком - https://club.makeup.com.ua/looks/52426/
дякую, що були зі мною, обіймаю ✨
Коментарі (0)