Пусті баночки серпня 2024
Рада закінчити дуже давно відкриті продукти
Вітаю всіх з початком осені! Ділюсь, що закінчилось минулого місяця та які загальні враження отримала від продуктів.
- Термозахист Sue - на диво це моя друга пляшечка. Подобається: можна наносити і на вологе, і на сухе волосся, не переобтяжує, надає здорового сяяння, скляна баночка, яку можна перевикористати. Не подобається: коли продукту лишається на третину, дозатор не справляється. Дозатор в цілому плюється. Терміни використання дуже короткі для такого обʼєму. Повторювати поки не планую.
- Sim Sensitive System 4 №4 Shale Oil Shampoo. Позиціонується як шампунь для жирної шкіри голови. Сподобалось: економний, трохи медичний аромат, дійсно краще зберігав свіжість шкіри голови. Не сподобалось: він не для частого використання, бо може викликати зуд. Не планую повторювати.
- The Skin House Natural Green Tea Cleansing Oil - некомфортна у використанні (відчувається сухість на шкірі під час очищення), не дуже добре знімає туш. Не повторю.
- Cerave гель для вмивання для нормальної і жирної шкіри. Дістався від подруги, абсолютно підійшов, але не планую купувати адже маю вмивалки, якими користуюсь зараз.
- Крем Домашній Доктор Азулен Комплекс. Купувала по рекомендації, чудово підійшов як базовий крем, щоб закривати активи. Придбала ще один, але я так розумію, що його зняли з виробництва, може хтось щось знає про саме цей крем, чому його не купиш? Я спочатку думала це руснява фірма, але ніби ні, та й інші креми від них легко купити, але не цей.
- Heimish All Clean Balm Mandarin тестер - брала ознайомитись з ароматом. Сподобався, взяла б у повній версії.
- Beauty of Joseon SPF тестер - підійшов моїй жирній шкірі, буду розглядати купівлю повного розміру коли закінчаться мій сонцезахист, хоча скоріше взяла б мініатюрку. Тестера для отримання повноцінного враження не вистачило.
- Гіалуронова Сироватка Hillary. Брала цю супербюджетну сироватку щоб додатково зволожувати тіло в холодний період, наносити під крем. Холода закінчились, а сироватка - ні, тому з задоволенням використала її на обличчя. Думаю, спробую повторити восени, задачу вона виконала.
- Beauty Formulas 10% Niacinamide Illuminating Serum. Я очікувала, що сироватка буде трохи матувати, але ефект був дуже слабким. Загалом мені сподобався освітлюючий ефект, економічність і прайс, але не планую повторювати. Міняю на Superdrug Me+ Niacinaminde+Zinc Booster.
- Mermade гель для душу Hi Hey Holiday. Єдиний аромат від Мермейд який лишається якийсь час на тілі (і надовго - на мочалці). Бʼє в ніс мускусом. Не планую повторювати, хоча загалом враження нормальні.
- Тверде мило AA для чутливої шкіри. Хочу спробувати інші продукти від цього бренду окрім молочка для демакіяжу і мила, бо дуже подобається їх делікатність. Мило не сушить шкіру взагалі і має ніжний аромат.
Дякую, що завітали)
Коментарі (0)