Кіт Київський 🐈

Пусті баночки серпня 2024

Вітаю всіх з початком осені! Ділюсь, що закінчилось минулого місяця та які загальні враження отримала від продуктів.

1. Термозахист Sue - на диво це моя друга пляшечка. Подобається: можна наносити і на вологе, і на сухе волосся, не переобтяжує, надає здорового сяяння, скляна баночка, яку можна перевикористати. Не подобається: коли продукту лишається на третину, дозатор не справляється. Дозатор в цілому плюється. Терміни використання дуже короткі для такого обʼєму. Повторювати поки не планую.
  2. Sim Sensitive System 4 №4 Shale Oil Shampoo. Позиціонується як шампунь для жирної шкіри голови. Сподобалось: економний, трохи медичний аромат, дійсно краще зберігав свіжість шкіри голови. Не сподобалось: він не для частого використання, бо може викликати зуд. Не планую повторювати.
  3. The Skin House Natural Green Tea Cleansing Oil - некомфортна у використанні (відчувається сухість на шкірі під час очищення), не дуже добре знімає туш. Не повторю.
  4. Cerave гель для вмивання для нормальної і жирної шкіри. Дістався від подруги, абсолютно підійшов, але не планую купувати адже маю вмивалки, якими користуюсь зараз.
  5. Крем Домашній Доктор Азулен Комплекс. Купувала по рекомендації, чудово підійшов як базовий крем, щоб закривати активи. Придбала ще один, але я так розумію, що його зняли з виробництва, може хтось щось знає про саме цей крем, чому його не купиш? Я спочатку думала це руснява фірма, але ніби ні, та й інші креми від них легко купити, але не цей.
  6. Heimish All Clean Balm Mandarin тестер - брала ознайомитись з ароматом. Сподобався, взяла б у повній версії.
  7. Beauty of Joseon SPF тестер - підійшов моїй жирній шкірі, буду розглядати купівлю повного розміру коли закінчаться мій сонцезахист, хоча скоріше взяла б мініатюрку. Тестера для отримання повноцінного враження не вистачило.
  8. Гіалуронова Сироватка Hillary. Брала цю супербюджетну сироватку щоб додатково зволожувати тіло в холодний період, наносити під крем. Холода закінчились, а сироватка - ні, тому з задоволенням використала її на обличчя. Думаю, спробую повторити восени, задачу вона виконала.
  9. Beauty Formulas 10% Niacinamide Illuminating Serum. Я очікувала, що сироватка буде трохи матувати, але ефект був дуже слабким. Загалом мені сподобався освітлюючий ефект, економічність і прайс, але не планую повторювати. Міняю на Superdrug Me+ Niacinaminde+Zinc Booster.
  10. Mermade гель для душу Hi Hey Holiday. Єдиний аромат від Мермейд який лишається якийсь час на тілі (і надовго - на мочалці). Бʼє в ніс мускусом. Не планую повторювати, хоча загалом враження нормальні.
  11. Тверде мило AA для чутливої шкіри. Хочу спробувати інші продукти від цього бренду окрім молочка для демакіяжу і мила, бо дуже подобається їх делікатність. Мило не сушить шкіру взагалі і має ніжний аромат.

Дякую, що завітали)