Missmili

Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом

Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом

Мої стосунки з міцелярними водами завжди були складними через мої чутливі очі. Цей вид демакіяжу часто подразнював їх, тому я дуже прискіпливо обираю міцелярки. Наразі я знайшла кілька брендів, чиї міцелярні води мене влаштовують, але, схоже, у них з’явився конкурент)

NIVEA Regenerating Micellar Water — новинка від бренду, відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою пантенолу та сквалану, яка чудово підходить для чутливої шкіри.

-Об’єм водички — 400 мл

-пакування виготовлене на 97% з переробленого пластику.

Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом

Це двофазний продукт, який дозволяє легко видаляти як стійкий, так і водостійкий макіяж. Важливо, що міцелярна вода не містить ароматизаторів, що робить її ідеальною для чутливої шкіри.

Корисні компоненти у складі:

Гліцерин зволожує шкіру.

Пантенол заспокоює та сприяє загоєнню.

Сквалан зволожує та пом’якшує шкіру.

Аргінін сприяє регенерації та зміцнює шкіру.

Coco-Caprylate/Caprate пом’якшує шкіру.

Caprylyl/Capryl Glucoside м’яко очищує без пересушування.

🤍Я тестувала міцелярну воду від Nivea на звичайному та стійкому макіяжі. Оскільки це двофазний засіб, перед використанням його потрібно збовтати.

🤍На відео я використала найстійкішу косметику, яку мала: водостійку туш, жирні гелеві олівці для губ і очей, стійку підводку, матову помаду та BB-крем.

🤍Водичка без запаху, що дуже важливо, адже в засобах для обличчя з ароматизаторами слід бути обережним ,особливо чутливій шкірі.

🤍Макіяж знімається легко та швидко, косметика змивається за лічені секунди,хоча для водостійкої потрібно трошки більше часу.

🤍Почервоніння, подразнення чи печіння не виникло, засіб повністю комфортний та делікатний до шкіри. Я хвилювалася, що через сквалан і двофазну формулу залишатиметься жирна плівка на обличчі, але ні — шкіра після очищення чиста, м’яка, не жирна і відчувається свіжою.

🤍Міцелярна вода NIVEA Regenerating Micellar Water вразила мене своїм делікатним та ефективним очищенням.

🤍Вона не тільки чудово видаляє макіяж, але й забезпечує шкірі необхідне зволоження та захист без жодних подразнень або дискомфорту.

Цей засіб став моїм новим фаворитом для демакіяжу!