Yuriivna

NIGHT IN EXCELSIOR | Le Pelerin

Цей аромат асоціюється зі святом,яке закрутить Вас у своєму запальному танці,це аромат вечірки,яка залишиться у Вашій пам'яті надовго,цей аромат про дівчачі розмови та однодумців,які з Вами на одній хвилі від А до Я.

Тому запрошую відчути увесь настрій вечірки,адже цей аромат зможе перенести Вас на неї дуже швидко.

Зазвичай,коли гарне пакування, хочется розповісти про кожну дрібничку,в цьому випадку сказати,що воно просто гарне,так замало.

Пакування та дизайн парфуму настільки вишуканий,що бракує слів.Все продумано настільки,що людина,яка відкриє парфумерну книгу,а сам футляр від парфумів нагадує книгу,змогла повністю занурити Вас в святкову атмосферу.

Перше,я бачу пакування в червоно-чорних кольорах,зверху є захисна плівка.На пакуванні є назва самого бренду.Згодом,відкривши цей футляр,я була вражена,в приємному сенсі.На одній стороні,якщо футляр в закритому вигляді красується поважний Пан,який одягнутий у костюм,має капелюх та тростину.Доволі цікава задумка,яка привертає увагу однозначно.Можливо, це саме він запрошує Вас на вечірку або це саме він написав текст,який красується на зворотній стороні.

А тут відкривається політ Вашої фантазії

Далі відкривається футляр,на одній стороні саме той текст.Цікаво,це напуття,як і куди треба носити цей аромат,або все ж таки послання від незнайомого Пана,який є на пакуванні?

Прочитавши досить швидко,адже цікавість бере своє,я зрозуміла що ці слова про щось більше,що треба жити тут і зараз та не чекати особливих моментів для розпилення аромату.

Цитую текст,який написаний на обкладинці:

"Шампанського! Шампанського!Святкуймо цей день,кожну його годину,хвилину,секунду.Немає нічого безглуздішого,аніж чекати на якусь особливу нагоду,щоб вдягнути шовкову сукню та червоні губи.Бути богинею - це так природньо,це майже життєво необхідно,без цього ніяк. Це добре знають тутешні жінки,з місцевого Олімпу. Я бачив,як вони жартують,легко посміхаються й витрачають свої життя на божественні справи.Шалена легкість буття,мадам".

В кінці я бачу підпис і починаю переходити до головного,до аромату.Я вже під приємним враженням від пакування,але саме головне ще попереду.

Аромат легкий,фруктово-квітковий,святковий, різностороній,шипровий.

Це точно аромат вечірки,музики та келихів шампанського.

Початкова нота: Фруктовий акорд, Шампанське

Нота серця: Персиковий цвіт

Кінцева нота: Бурштин,Білий мускус,Ліс

Початкова нота впевнено наголошує на тому що вечірка тільки починається,гостів багато,але для себе Ви точно знаєте,що Ви не загубитися серед них,адже харизма,погляд та аромат,це все те,що Ви точно маєте і це додає впевненості.

Нота серця починається з цвіту персику,який пробуджує та заряджає Вас на довгі розмови та нові знайомства.Відчувається різноманітність фруктів, які були на самій верхівці дерева та грілися під сонцем.У поєднані з фруктами відчуваються квіти,які додають легкості,жіночності та шлейфовості аромату.

Кінцева нота - це білий мускус,який можна відчути досить по різному,а особливо у поєднанні з різними нотами,додає в цьому ароматі-стійкості,принциповості та балансу фруктових та квіткових нот. Амбра,відчувається в цьому ароматі-гармонійно,вона є доречною,як у чоловічих ароматах,так і в жіночих,додає деревиних нот,а той самий бурштин,який переливається,додає смолистості та глибокості.

Аромат шумних думок,аромат найкращого плаття,яке є у шафі,аромат губної помади,клатчу та підборів.Аромат-свята та вечірки,саме так можна асоціювати його.Ваша це вечірка чи запрошений Ви гість на неї,вирішувати Вам,але у пам'яті вона точно залишиться.