Ще одна тонуюча маска
Враження від тонуючої маски IQ code
Без планів та мети щодо тонування волосся, я побачила у одному магазині те, що раніше там не бачила – от ці пакетики з тонуючими масками і зрозуміла, що Пора.
Відтінок у мене Темний шоколад, я хотіла спробувати колір, близький до кольору мого волосся, щоб вирівняти тон. Для свого волосся я взяла 2 пакети.
Пакети тут йдуть об'ємом 30ml, дизайн мінімалістичний, без рукавичок у комплекті, на пакетиках є вся інформація по застосуванню. Дозатор доволі зручний, щоб одразу наносити маску.
Сама маска рідша, ніж середньої густини, вона дуже легко розприділяється по волоссі. Оскільки у мене темний відтінок, то колір такий темно-коричневий, з легким червоним відтінком. Запах косметичний, можна у ньому почути перець, він не "виїдає очі".
Наносити маску потрібно на вологе волосся, витримувати нам рекомендують 5-15 хвилин, я тримала 15. Потім потрібно змити маску з волосся водою без шампуню. Оскільки маска не густа та однорідна, вона легко змивається з волосся та шкіри голови.
У результаті, я бачу, що мій колір волосся став більш рівним по довжині, зовсім трішки темнішим. Приємно, що маска не пересушила волосся і на вигляд воно доволі непогане, є блиск, воно рівне.
Маска змилась за 2-3 миття волосся.
Як висновок, я можу сказати, що не бачу цю маску, як спосіб, щоб змінити стиль, та вона може освіжити колір. Застосування її дійсно зручне і просте, а волосся після неї не почало сильніше випадати, ніж зазвичай.
Можливо, варто спробувати інші відтінки, які є у наявності, а їх досить багато 😉.
Коментарі (0)