Myidi - це мастхэв для вашого обличчя !
Натуральна косметика , яка творить диво!
Почну із самого початку. У мене саме по собі дуже чутлива шкіра, схильна до комедонів та запаленнь.
Я вирішила спробувати замовити цю косметику, тому що відгуки, в принципі, були непогані і зацікавил склад цієї косметики.
І ось нею я користуюся вже більше місяця і це якісь приголомшливі результати.
Я просто такого не очікувала, тому що моя шкіра покращилася в кілька разів , настільки ідеально підходять моїй шкірі ці засоби.
Я використовувала тонер проти акне так як у мене було багато запалень , та взяла сироватку проти акне, також взяла крем для чутливої шкіри, щоб це все закривати.
Це просто чудові продукти із дуже класною консистенцією. Вона легка. Вона не забивається у шкіру, вона не викликає жодних взагалі висипів та заспокоює.
Саме ось це комбо шалено покращило стан моєї шкіри, і я прямо вдячна творцям даних продуктів, тому що жоден засіб так добре не впливав на мою шкіру .
Відмінно підійде для тих, у кого чутлива шкіра, схильна до алергічних реакцій, Тому що ці продукти у мене не викликали алергії, вирівняли тон моєї шкіри, прибрали якісь певні запалення, не створювали нових комедонів і не забивали пори. Я ставлю лайк.
Коментарі (0)