Darina🦉

Очищаюче арганове масло для обличчя з гіалуроновою кислотою

Привіт, ще пів року тому, я зовсім не користувалась такими засобами. Але я бачу різницю. Олії я використовую суто для змивання спф, ну і для декоративної косметики (але фарбуюсь я рідко наразі). Раніше я боялась цих засобів, вважала, що вони заб'ють мені, мої розширені пори, ну і често жирні текстури я завсім не люблю, вони просто мені не приємні.

Але своє бачення я змінила, і користуюсь наразі такими засобами.

Сьогодні про - Очищаюче арганове масло для обличчя з гіалуроновою кислотою від Bіelenda.

Пакування - задоволена всім, крім дозатору (помпа), який з часом почав протікати (внизу), це не дуже приємно, бо рідина олійна, і з собою засіб не візьмеш.

Аромат - теж не для всіх, це суміш олій та східних пахощів, мені нормально, дискомфорту не має.

Текстура - середньої густоти рідина, приємного олійного кольору, доволі жирненька.

Головні інгредієнти: вітамін е, гіалуронова кислота, олія арганії, саліцилова кислота

Олія гарно очіщує шкіру, як просто спф так і декоративку. Потрапила в очі, ніякої алергічної реакції або почервоніння не було!

Дуже глибоко зволожує та живить шкіру, і це відчутно, незважаючи на те , що на шкірі вона знаходиться зовсім мало часу, і після неї завжди гель/пінка!