you_lady3

Сartier La Panthère Parfum

Сartier La Panthère Parfum — це аромат, який я придбала наугад, тому що ніде немає пробніка 😭

В жодному магазині, тільки на розлив. А я якщо чесно не дуже прихильник парфумів на розлив) не довіряю)

Так от) начиталась що парфум має запах старого серванту, на одному з сайтів знайшла відгук де дівчині запах нагадує волосся ляльки Барбі 🤯

Я трохи боялась, але підкупило те, що всі говорили за стійкість) ну і той факт що їх не понюхаєш, а значить мало хто купить цей парфум.

Від самого першого пшику цей парфум переносить вас у світ елегантності та сили, що притаманні бренду Cartier.

Аромат відкривається яскравими квітковими нотами, де домінує гарденія, яка надає композиції ніжність і жіночність. Водночас, у ньому відчувається глибока і тепла база з нотами мускусу та дубового моху, що додає аромату характер і загадковість.

Флакон також вартий окремої уваги. Він виконаний у вигляді пантери, що символізує силу, грацію та незалежність. Такий дизайн додає аромату ще більше шарму і робить його чудовим подарунком або прикрасою на туалетному столику.

По стійкості: на собі я його не відчуваю зовсім, але оточуючі кажуть що запах тримається доволі довго)

Загалом, Cartier La Panthère Parfum — це аромат для жінок, які хочуть виділятися і підкреслити свою унікальність. Він підходить як для особливих випадків, так і для щоденного використання, додаючи нотку розкоші до кожного моменту. Я не пожаліла про свою покупку)