Порожні баночки та пок упки сезону | Літо 2024
Традиційна рубрика: що купила та що використала впродовж червня-серпня? Що б взяла на повтор, чим частіше користувалась та що не сподобалось
Привіт! Споглядаючи на список використаних продуктів - я тішусь, що все ж щось закінчується, а не лише накопичується на складі в хаті 😁 Поки я робила колажі - я справді втомилась, тому що no-buy місяці получились дуже насиченими різними покупками. Деколи справді включалась ця фраза "Та живем один раз" чи "От поки є можливість, і ще й акція"... Але в більшості я все ж контролювала покупки та робила приорітет потрібності. Тож, давайте перейдем до порожніх баночок 😊
Порожні баночки | Що використала та що б повторила?
Я тут справді постаралась, і мені вийшло докінчити дві сироватки, крем та навіть флакон з парфумом 😳 При моїй кількості засобів це - досягнення!
- Кондиціонер-бальзам Pantene. Не надто сподобався, мені не достатньо помʼякшує/зволожує, не повторю.
- Віск для брів TopFace. Гарно фіксує, зараз користуюсь Zola, і вони досить схожі. Тільки ТопФейс дуже чухає брови, коли застигає. Із Золою я такого не помічала.
- Крем з пробіотиками від Skin1004. Дуже цікавий засіб з тягучою текстурою павутинки. Гарно поглинався, помʼякшував шкіру та працював на відновлення захисного барʼєру. Одразу і про сироватку сюди напишу [закінчила в серпні] - вона також досить базова і в спеку гарно заміняла крем, коли не хотілось плотніших текстур чи гель-кремів з нашаровуванням. Крем напевне б повторила, а в сироватках у мене не завжди є потреба.
- Сироватка Celimax Noni Ampoule. Не зрозуміла її дію. Базова, зволожуюча, без особливих приколів. Не повторила б.
- Сонцезахист Face Republic Purity sun essence. Ну дуууже мені подобався; легкий, без білих розводів. Точно повторю при можливості, бо він досить важкодоступний у нас.
- Кольорові туші Be Bold від Colour Intense. Вони просто засохли 😁 Повторю, якщо буде потреба у креативних макіяжах та кольорових віях. Вони справді топ за свою бюджетну ціну!
- Парфум Zara Orchid. Колись вони мені не подобались і душили конвалією цілих 10 хвилин. Але потім я їх розсмакувала і довела до пустого флакону! Ніжний, квітковий, озоновий, з легким теплим відтінком у базі. Його ще називають аналогом Bombshell VS, але як на мене - у Зари чудова якість парфумерії, і стійкість також на висоті. З Вікторією він справді схожий.
- Засоби для вмивання. Знову пінка Lebelage з вугіллям, яку повторю незабаром вже вкотре; маска-пінка-скраб від Nivea з ніацинамідом, класна для охолодження, але чи буду повторювати - важко сказати. Пінка для вмивання A'pieu Tea Tree - схожої текстури до Lebelage, тож візьму на повтор, щоб деколи чергувати з вугільною.
- Тонік Kiko - базовий очищуючий. Подобався в ранковій рутині або у вечірній для доочищення шкіри. Поки взяла Skinbar, думаю, він буде кращим за цей, тому Кіко поки нема в планах на повтор.
- Шампунь Mamash Niacinamide Therapy, завдяки якому в мене зʼявилось 100500 антенок. Приємний, дієвий, але трішки приглушує обʼєм волосся. Повторю, але напевне в другий раз візьму Filler, схожу за властивостями серію.
- Скраб-пілінг для зволоження від Tresemme. Непоганий, але я щось розлюбила скраби, вони довго вимиваються з шкіри голови, можна наплутати волосся. Хоча, цей за свою ціну мені сподобався, можливо, колись повторю.
- Скраб для тіла Rituals - ніколи більше. Хіба, якщо мені захочеться себе як наждачкою потерти. Дуже жорсткий, дряпучий, може подразнити шкіру.
- Корегувальний крем La Roche-Posay Effaclar Duo+. Уже не той, що був колись. Поки повторювати не буду, став бездієвим, порівняно з тим, що я купляла в 2020 році.
Покупки червня
- Найпершими придбаннями були парфуми міні (10мл) KayAli та тонік із саліциловою кислотою від Pixi. Оскільки я була закордоном, хотілось на памʼять купити щось таке важливе.
- У подарунок отримала два бальзами Nature Republic та цілий набір для догляду за волоссям від L'Oreal Professionnel - Metal Detox. Бальзами віддала мамі, бо вони пекучі, як плампери з ментолом, а лінійка для волосся мені дуже сподобалась. Шкода, олійку так і не розіграли між учасниками тестування 🥲
- Придбала мініатюрку парфумів Versace (якісь надто лайтові та швидко з мене злітають) та блиск для губ Eveline Holographic y 82 відтінку. Мама вирішила доцю побалувати і зауважила, що я задивилась на той блиск 😁 Дуже подобається, користуюсь частіше, чим Fenty.
- Придбала новий термозахист для волосся на запас, від Garnier. Колись його мала, вирішила повторити. Пінка A'pieu, яку вже й закінчила, та маска для губ в баночці від меду якогось незрозумілого бренду. Подобається аплікатор, чисто побалуватись ☺️
- Для волосся придбала кондиціонер Rich Oils від Mamash. Чудово помʼякшує, насичує волосся та додає блиску. Масочка теж у мене зʼявилась новенька - Garnier з папайєю. Ще не встигла оцінити її дію, але знаю, що ця серія отримує багато похвал. Сухий шампунь в мене закінчився в травні, тож цього разу обрала бюджетний варіант від Shauma. Базовий, непоганий, і шкіра голови від нього не свербить.
- Сироватка з ніацинамідом від Sane давно була в списку бажань. Подобається, як вона швидко і легко поглинається та візуально вирівнює тон обличчя.
- Також в червні я взяла на розпив кілька ароматів для затесту, серед яких класика Mugler, Kylie, Lattafa, Gritti та інші.
- Ну і вирішила поностальгувати - придбала 50 мл всім добре відомого Avon Today. Ну таке воно файне 😋