Blondie_rs

Порожні баночки та покупки сезону | Літо 2024

Порожні баночки та покупки сезону | Літо 2024

Привіт! Споглядаючи на список використаних продуктів - я тішусь, що все ж щось закінчується, а не лише накопичується на складі в хаті 😁 Поки я робила колажі - я справді втомилась, тому що no-buy місяці получились дуже насиченими різними покупками. Деколи справді включалась ця фраза "Та живем один раз" чи "От поки є можливість, і ще й акція"... Але в більшості я все ж контролювала покупки та робила приорітет потрібності. Тож, давайте перейдем до порожніх баночок 😊

Я тут справді постаралась, і мені вийшло докінчити дві сироватки, крем та навіть флакон з парфумом 😳 При моїй кількості засобів це - досягнення!

• Кондиціонер-бальзам Pantene. Не надто сподобався, мені не достатньо помʼякшує/зволожує, не повторю.
  • Віск для брів TopFace. Гарно фіксує, зараз користуюсь Zola, і вони досить схожі. Тільки ТопФейс дуже чухає брови, коли застигає. Із Золою я такого не помічала.
  • Крем з пробіотиками від Skin1004. Дуже цікавий засіб з тягучою текстурою павутинки. Гарно поглинався, помʼякшував шкіру та працював на відновлення захисного барʼєру. Одразу і про сироватку сюди напишу [закінчила в серпні] - вона також досить базова і в спеку гарно заміняла крем, коли не хотілось плотніших текстур чи гель-кремів з нашаровуванням. Крем напевне б повторила, а в сироватках у мене не завжди є потреба.
  • Сироватка Celimax Noni Ampoule. Не зрозуміла її дію. Базова, зволожуюча, без особливих приколів. Не повторила б.
  • Сонцезахист Face Republic Purity sun essence. Ну дуууже мені подобався; легкий, без білих розводів. Точно повторю при можливості, бо він досить важкодоступний у нас.
  • Кольорові туші Be Bold від Colour Intense. Вони просто засохли 😁 Повторю, якщо буде потреба у креативних макіяжах та кольорових віях. Вони справді топ за свою бюджетну ціну!
  • Парфум Zara Orchid. Колись вони мені не подобались і душили конвалією цілих 10 хвилин. Але потім я їх розсмакувала і довела до пустого флакону! Ніжний, квітковий, озоновий, з легким теплим відтінком у базі. Його ще називають аналогом Bombshell VS, але як на мене - у Зари чудова якість парфумерії, і стійкість також на висоті. З Вікторією він справді схожий.
  • Засоби для вмивання. Знову пінка Lebelage з вугіллям, яку повторю незабаром вже вкотре; маска-пінка-скраб від Nivea з ніацинамідом, класна для охолодження, але чи буду повторювати - важко сказати. Пінка для вмивання A'pieu Tea Tree - схожої текстури до Lebelage, тож візьму на повтор, щоб деколи чергувати з вугільною.
  • Тонік Kiko - базовий очищуючий. Подобався в ранковій рутині або у вечірній для доочищення шкіри. Поки взяла Skinbar, думаю, він буде кращим за цей, тому Кіко поки нема в планах на повтор.
  • Шампунь Mamash Niacinamide Therapy, завдяки якому в мене зʼявилось 100500 антенок. Приємний, дієвий, але трішки приглушує обʼєм волосся. Повторю, але напевне в другий раз візьму Filler, схожу за властивостями серію.
  • Скраб-пілінг для зволоження від Tresemme. Непоганий, але я щось розлюбила скраби, вони довго вимиваються з шкіри голови, можна наплутати волосся. Хоча, цей за свою ціну мені сподобався, можливо, колись повторю.
  • Скраб для тіла Rituals - ніколи більше. Хіба, якщо мені захочеться себе як наждачкою потерти. Дуже жорсткий, дряпучий, може подразнити шкіру.
  • Корегувальний крем La Roche-Posay Effaclar Duo+. Уже не той, що був колись. Поки повторювати не буду, став бездієвим, порівняно з тим, що я купляла в 2020 році.
  • Найпершими придбаннями були парфуми міні (10мл) KayAli та тонік із саліциловою кислотою від Pixi. Оскільки я була закордоном, хотілось на памʼять купити щось таке важливе.
  • У подарунок отримала два бальзами Nature Republic та цілий набір для догляду за волоссям від L'Oreal Professionnel - Metal Detox. Бальзами віддала мамі, бо вони пекучі, як плампери з ментолом, а лінійка для волосся мені дуже сподобалась. Шкода, олійку так і не розіграли між учасниками тестування 🥲
  • Придбала мініатюрку парфумів Versace (якісь надто лайтові та швидко з мене злітають) та блиск для губ Eveline Holographic y 82 відтінку. Мама вирішила доцю побалувати і зауважила, що я задивилась на той блиск 😁 Дуже подобається, користуюсь частіше, чим Fenty.
  • Придбала новий термозахист для волосся на запас, від Garnier. Колись його мала, вирішила повторити. Пінка A'pieu, яку вже й закінчила, та маска для губ в баночці від меду якогось незрозумілого бренду. Подобається аплікатор, чисто побалуватись ☺️
  • Для волосся придбала кондиціонер Rich Oils від Mamash. Чудово помʼякшує, насичує волосся та додає блиску. Масочка теж у мене зʼявилась новенька - Garnier з папайєю. Ще не встигла оцінити її дію, але знаю, що ця серія отримує багато похвал. Сухий шампунь в мене закінчився в травні, тож цього разу обрала бюджетний варіант від Shauma. Базовий, непоганий, і шкіра голови від нього не свербить.
  • Сироватка з ніацинамідом від Sane давно була в списку бажань. Подобається, як вона швидко і легко поглинається та візуально вирівнює тон обличчя.
  • Також в червні я взяла на розпив кілька ароматів для затесту, серед яких класика Mugler, Kylie, Lattafa, Gritti та інші.
  • Ну і вирішила поностальгувати - придбала 50 мл всім добре відомого Avon Today. Ну таке воно файне 😋

Ну і тут понеслась))

• Повнорозмір парфуму Mandarina Duck, ну дуже люблю цей цитрусовий та сонячний свіжачок. Скраб для тіла Mamash з ароматом соковитого ананасу, папайї та малини ніжно пілінгує та доглядає за тілом. Також брала мініатюру гідрофільної Celimax, бо не думала, що потім мене завалять подарунками. Скраб Rituals дуже драпучий, тож вже його і використала, не планую повторювати.
  • Поновила банку міцелярної Garnier, бо формат 700 мл дуже мені подобається. Нарешті купила відомий ВВ від Purito, і поки не скажу, що до нього рука тягнеться.
  • Нарешті познайомилась із ароматом Cherry Amour від місцевих Unusual. Компотна вишенька, яка гарно шлейфить. Нарешті прийшла осінь, тож буду носити його частіше. Гідрофільна від Round Lab дуже мені сподобалась, круто очищує пори та розчиняє навіть суперстійкий макіяж.
  • Набір від Q+A викликав у мене більше непорозумінь, чим приємностей від користування. Ще формую думку щодо азелаїнки та крему під очі.
  • Бальзам для рук Rituals став справжнім улюбленцем. Я дуже люблю аромат цієї лімітки, і я неймовірно рада, що вдалось вихопити такий великий обʼєм по чудовій ціні, чисто випадково 🥹
  • Познайомилась із брендом Anua, який не викликав захвату. Пакування розкішні, але що гідрофілка, що сироватка з ніацинамідом - не справили вау-враження. Автозасмага з нової лінійки Victoria's Secret - це новий тип продукту в моїй косметичній шафі. Зі своєю задачею справляється чудово, результат подобається, обовʼязково поділюсь в дописі.
  • Нарешті втілила мрію в життя - на поличці появився флакон Golden Decade від Zara. Це справжній аналог YSL Libre, який значно стійкіший та більш шлейфовий на мені. Скрабик Mermade також дуже подобається, відклала на похолодання, адже його нішевий аромат мені трішки не підходить під настрій спеки.
  • Чергові подарунки від Skin1004. Відкрила для себе заспокійливі пади з центеллою та новинку - сонцезахист з екстрактом чайного дерева. Заспокійливий крем-гель знайшов нового власника, бо минулого разу він мені не підійшов.
  • Ну і як же Sheglam'ну лихоманку не згадати? Перша порція добра включала голографічний хайлайтер, скульптор, пудру 2в1, палетку румʼян, пензлик-лапку та блиск для губ з серії Гаррі Поттер. Усім користуюсь практично щодня, дуже задоволена, тому незабаром зібралась і на наступне замовлення.

Цей місяць не надто вийшов no-buy, тим не менше...

• Отримала в подарунок набір Klairs: гідрофільну олійку, кремчик та тонер-міст. Цікаві засоби, незабаром поділюсь думкою в окремому дописі.
  • Друга порція краси від Sheglam включила дві туші (водостійка бургунди та звичайна чорна), стійку матову помаду, нові шиммерні плампери та пробник тонального. А у Victoria's Secret я нарешті взяла шиммерний міст з персиком (точніше, це з підрозділу Pink) та мініатюру парфуму Bombshell Escape.
  • Прикупила різних олійок для волосся від Moroccanoil; шампунь від OGX на повторний затест бренду. Також придбала очищуючий тонік від Skinbar та перший свій кушон від Missha. Кушон трішки зажовтий, але поки придумала його давати під очі (консилери поки на стопі, получається). Ех, як все складно.
  • Мені захотілось знов парфумів, тож цього разу зʼявились на поличці аж два різнопланових. Мильний, чистий аромат від Jeanne Arthes - Boun Savon; та кардинально протилежний - Sexy Miami від наших Avenue des Parfums. Він такий шлейфовий, вечірній; як раз такий тип, якого в мене ще не було у парфумерному гардеробі.

І також я тішусь, що цього літа я не скупляла лише косметику та парфуми. У бібліотеці зʼявились дві корисні для саморозвитку книги: Історя Шкіри (А. Мельник) та Making Faces (K. Aucoin). Трішки одягу, рожева мила сумочка, новий хатній одяг, нижня білизна від Victoria's Secret та! Сонцезахисні окуляри Polaroid, про які я мріяла дуже давно!! Очі дякують і більше не напружуються ☺️

Дякую вам за увагу до допису та бажаю всім затишної осені 🍂