LAMEL Let's Glaze Hydrating Lip Oil
віральні джусі ліпусі
Завдяки Вашій підтримці і вибору редакції я маю змогу спробувати дані олійки❤️
Хто давно мене читає, знає, що я не фанат блисків і олійок, тому можна сказати, що моє серце і голова дадуть холодний і неупереджений відгук.
Let's glaze go🤩
Наліпка зі складом
Сьогодні допис почну з наліпки 😂 Олійка на основі поліізобутену, що вже радує, так як мінеральну олію я прям не люблю мастити дуже сильно на себе, це "привіт" даному продукту:
Наклейка містить основну інформацію, зайчика РЕТА і те що після відкриття треба використати за 12 місяців. Not bad🤗
Обмежувач і аплікатор
Аплікатор - верблюжа вигнута лапка. Дуже великий і доволі короткий, в міру мохнатий. Обмежувач обмежує, але ну прям дуже велика крапля лишається на аплікаторі.
Можливо буде пацькатись при частому використанні
Кількість блиску на аплікаторі
Щоб зробити гарну світлину спонжика я вирішила повністю витиснути його об руку. Ну давайте чесно - прям багатенько з нього витиснулось. Тому вмикаю провидицю і прям відчуваю що на 11 місяців його точно не вистачить 😂
Губосвотчі
Тестую я відтінок 403. Блиск пахне чуть смаженою карамеллю, смаку не має. Не сильно липне, чуть самовирівнюється, трохи наживлює і пом'якшує губи. На аплікаторі лишається ще багато блиску який вертається назад в баночку або який можна зняти серветкою. В будь якому разі які б губи ви не мали, блиску завжди буде too much на їх розмір.
Поведінка на губах
Блиск в тонкий шар не розтікається, відчувається комфортно. Конфліктує з олівцями і помадами роз'їдаючи їх.
Макіяж і висновок
Макіяж один з олівцем LN Pro у відтінку Rose. На світлих фото видно як блиск роз'їв олівець 😳
Доля даних блисків наступна: два подарувала (402 і 404), один відкрила 403 і один чекає своєї долі, ще не вирішила що з ним робити.
А що? Це називається усвідомлене використання не на словах а на ділі😉 тим паче блиски і олійки мають тенденцію до псування. І людині приємніше забрати продукт у невскритій упаковці❤️
Ми напевно не станемо з цією олійкою кращими подружками, але іноді поставити маленьку крапельку і розтерти по губах думаю рука потягнеться😉
PS
Як вам реклама цього блиску? Мені чомусь взагалі трохи навіть неприємно було дивитись на той здоровенний стікаючий шар блиску з губ моделей на оф відео і фото. Мені хотілося піти і про всяк випадок вмитись бо таке враження що воно і на мене капне😂
До зустрічі в нових дописах та луксах 😘
Дякую, що читаєте 😍
Коментарі (0)