Beautiful land💞

Вітаміни для волосся "Шовкова ніч" з про-кератиновим комплексом

Вітаміни для волосся "Шовкова ніч" з про-кератиновим комплексом

Вітаміни, які зроблять твоє волоссячко ніби шовк.

Неодноразово бачила в стрічці про ці чудові вітаміни для волосся, і все вагалася, які обрати собі і чи спробувати їх. Але зараз розумію, що моє довге вагання навпаки грає проти мене. Тепер думаю які наступні обрати для свого волоссячка.

🖤 Упаковка має дизайн, де використано поєднання чорного кольору, що створює елегантний і преміальний вигляд. Пакування виконано у формі блістера, що містить шість капсул овальної форми.

🖤Про капсулу

Капсула має обтічну форму з округлим корпусом і невеликим "хвостиком" для зручного розкриття. Цей "хвостик" можна відірвати або відрізати, щоб вивільнити вміст. Вона має привабливий металевий блиск, що додає їй преміум вигляду. Розмір капсули досить компактний, що робить її зручною для зберігання та використання.

Вітаміни призначені для темного волосся. Алое вера та олія кемірі чинять потужну живильну дію, надають темним пасмам чудового блиску. Завдяки технології Pro-Keratin Complex косметичний продукт обволікає волосся і відновлює його структуру, згладжуючи кутикулу та перешкоджаючи випаровуванню вологи.

🖤 Консистенція та тексутра

Вітаміни мають легку, рідку текстуру. Вони прозорого кольору і мають чудовий аромат. Не можу передати, наскільки він розкішний, але на волоссі він залишається до наступного миття. Консистенція рідкувата, схожа на густувату рідку сироватку. Їх легко розподілити по волоссю, що дозволяє швидке всмоктування без відчуття липкості.

🖤 Склад

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Aleurites Moluccana Seed Oil, Soybean (Glycine Soja) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenyl Ethyl Ether, Retinyl Palmitate, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Ascorbyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, BHT

🖤Спосіб застосовання

1. Вимиваєш волосся.
  2. Просушуєш рушником.
  3. Наносиш вміст капсулки на вологе волосся.
  4. Не змиваючи, сушиш та укладаєш його звичним способом.

Вуаля, усе готово!

🖤Мої враження

Перші враження та останні були просто неймовірними, адже аромат вітамінчиків – це справжнє задоволення. Вітаміни чудово зволожили та пом'якшили моє волосся, надавши йому неперевершеного блиску.

Волосся легко розчісується, не плутається і не обтяжується після нанесення, залишається слухняним та шовковистим до наступного миття.

Крім того, я помітила, що після регулярного використання волосся стало виглядати більш здоровим і доглянутим. Ці вітаміни стали моїм улюбленим відкриттям у догляді за волоссям.

Не знаю, як вітаміни будуть діяти на світлому волоссі, але на моєму темно-русявому вони чудово підійшли, тому раджу красуням спробувати цю красу.

Дякую за увагу!🖤