Joko blend автозасмага
І відгук людини, яка завжди до таких засобів ставилась дуже скептично, не вірила в дієвість і думала, що це марна трата грошей…
Тут зразу спойлер: такого класного ефекту я не чекала, тому ще досі перебуваю під враженнями.
Я вже декілька років не можу поїхати на море ( надіюсь, це все скоро та й закінчиться), бо їхати з 2 дітьми в незвідану дорогу якось боюся. Тому загару моя шкіра не бачила вже довгий час. І мені було дуже цікаво спробувати автозасмагу
Ця автозасмага в вигляді мусу. Також можна придбати до неї рукавичку. Рукавичка- це взага лі окрема історія, і дуже потрібна річ. Без неї автозасмага не ляже так гарно на тіло.
За допомогою рукавички мус розподіляється ідеально по всій площині, не залишає полосок.
Ефект і враження від використання
Наношу зранку, після водних процедур. Мус швидко вбирається в шкіру, не липне і не залишає жодних слідів на одязі. Але я, все-рівно, стараюся не сідати і не вдягатися ще ~10 хв.
Автозасмага має гарний запах...Мені дуже нагадує палену карамель або солодку вату.
І, до речі, тут досить достойний склад. Бо, зазвичай, всі автозасмаги мають не тільки шкідливі, а й навіть небезпечні компоненти. Тут все ок👌.
Зразу після нанесення відчувається, що шкіра стала гладшою.
Але реальний ефект я побачила через 4 дні.
В мене шкіра супер бліда. Я так, я одна з тих людей, які після моря не дуже мають чим похвалитися, бо загар мене чомусь не бере.
Тому спочатку я теж не дуже вірила, що автозасмага дасть мені якийсь кращий вигляд.
Але це для мене справді шок😮. Я дійсно бачу загорілий відтінок шкіри, який так класно виділяється на сонці.
Автозасмага внесла свою ізюминку в образ. І я можу 100% стверджувати, що без неї вигляд був би щанадто простий.
Висновок: тепер я зрозуміла, що ця автозасмага в мене буде відкривати щорічний сезон оголених ніг👏
Коментарі (0)