Ta_nyaaaaaaa

Від них так і пре жіночністю! Cosmic Kylie Jenner

Признаюся, що спочатку він мене не вразив. Не могла зрозуміти про що "космічне" тут взагалі може йти мова. А потім розпробувала, розносила і досі ніяк не можу надихатися ним.

Ділюся враженнями детальніше далі 👇🏻

Парфуми Cosmic від Кайлі Дженнер я взяла у відливанті об'ємом 3 мл. Піраміда виглядає наче і не зовсім моєю, але амброві аромати люблю, тож вирішила спробувати.

Повнорозмірний флакон виглядає доволі стильно, до речі)) А ще представлена мініатюра 10 мл.

🤫але думаю згодом візьму собі більше

Продублюю піраміду для вашої зручності:

Початкова нота: Зірчастий аніс, Червоний апельсин

Нота серця: Амбра, Півонія

Кінцева нота: Ваніль, Кедр, Мускус

Дійсно спочатку я їх не зрозуміла. Парфуми COSMIC здалися мені надто простими і нудними. Звичайними такими ТИПОВО жіночими парфумами у стилі YSL. Щось у цьому є досі так вважаю, адже ще у перші два дні думала, що чула щось дуже схоже і наче нанесла на себе черговий фланкер YSL.

Солоденько, ніжно, пудрово та й усе.

Якщо конкретніше, то віддалено за настроєм нагадував La Vie Est Belle. Тому якщо вам таке подобається, варто спробувати і Cosmic

Проте дала їм відлежатися, відстоятися і продовжувала наносити щодня. За різної погоди, настрою, образу. І він перестав здаватися мені нудним уже за декілька днів! Та ні, навіть скажу, що сподобався настільки, що нічим іншим користуватися навіть не хотілося.

Ці парфуми дійсно доволі прості, але у них є щось таке, що чіпляє. Що змушує наносити знову і знову, що підкреслює тонку натуру, жіночність і просто піднімає настрій.

COSMIC - повітряний, ніжний, пудровий, амбровий, цитрусово-квітковий аромат. Приємний і ненав’язливий.

Насправді мені було складно розібрати його на ноти, але з часом я його розуміла все більше.

Стартує він з ніжних квітів у поєднанні з солодким, уже не дуже типовим для мене цитрусом, а саме апельсином. Це дуже делікатний цитрус - не різкий, злегка солодкий, зовсім не гіркий і не терпкий. Дуже ніжний і гармонійний. Не переймає на себе головну роль, а лише проявляється час від часу.

Тож старт доволі солодкий, але не приторний. Інколи у спеку здавався навіть злегка свіжим за рахунок прохолодних квітів і делікатного червоного апельсину.

А надалі наздоганяють пудрові ноти, адже досить яскраво грає амбра. Ммм, якого ж особливого вайбу вона надає парфумам.

Півонії яскраво і окремо не відчуваю, просто щось квіткове.

А от деревинно-ванільна база ідеально поєднується з попередніми нотами. Ваніль не надто солодка і не надто тепла, вона також ніжна і абсолютно легка навіть зараз на літо.

Мускусу окремо також не відчуваю, як і кедру, натомість легка деревинність рідко проскакує за рахунок більш яскравих пудрових нот, кедру майже не чути.

Як висновок, парфуми звучать НЕЙМОВІРНО ЖІНОЧНО. Саме за це я іх полюбила. Вони додають впевненості і гарного настрою! Їх уявляю найбільш доречними у теплу пору, але з радістю спробую у холод. Думаю тоді за рахунок деревинно-ванільної бази і сталої пудровості вони будуть дуже гармонійними взимку також.

Використовую іх на щодень, але у більшій концентрації буду наносити навіть на свята. Адже цей парфюм сам по собі як свято, тож уявляю який настрій він здатний створити в особливі дні.

Вони відчуваються як ніжна сукня, чуттєві локони, які спадають по плечах і витончених ключицях, як «чистий» свіжий макіяж, доречні прикраси, як найзручніші підбори. І звісно ж, як весняний сонячний ранок у суботу, коли нікуди не треба і ти неспішно збираєшся на зустріч з подругами під улюблену музику 😌

Cosmic є максимально комфортним і сподобається багатьом, підійде багатьом для повсякденного використання і навіть на свята, я впевнена у цьому 😉

Можливо він і не здивує, як черговий флакон ніші, але буде тішити, бо комплементарний і приємний. Тим паче часто хочеться чогось і простого, а не "танців" з ладаном, табаком і амброксаном 🤪

Тобто аромат не про щось прям космічне 🌌, як у назві, але і не супер-нудний. Особливо якщо розносити, розпробувати на всі 100!)

Звісно, не омину питання стійкості і шлейфу.

На мені цей аромат тримається 4-6 годин на шкірі та до 10 годин на одязі.

Як на мене, доволі непогано.

Неймовірно шлейфовий! Він тягнеться ніжною хмаркою, заповнює простір навколо мене.

За це теж окрема любов. Бо щоразу як відчуваю цей ароматний вітерець, настрій покращується знову і знову.