Hanna Domashenko

Bibliotheque de Parfum | Story of Passion

Bibliotheque de Parfum | Story of Passion

Коли літо закінчуєтья, хочеться вдихати аромати осені, а з ними - й насичені парфумерні композиції... Хочеться більше, голосніше та насиченіше...

Один з таких ароматів для мене - це ось цей маленький, гарний флакончик зі справжньою пристрастю всередині!

Bibliotheque de Parfum
- це справжній скарб нішевих ароматів, які мають своє українське коріння з оригінальним звучанням в кожному флаконі. Така собі "бібліотека" чудових ароматів, на сторінках якої можна знайти найрізноманітніші композиції для будь-якого настрою чи події в житті.

Bibliotheque de Parfum | Story of Passion
Bibliotheque de Parfum | Story of Passion

Story of Passion - це логічне продовження серпня, що завжди закінчується так швидко і несподівано!..

Тип аромату: фруктові, шипрові
Початкова нота: Листя чорної смородини, Малина, Маракуя, Персик
Нота серця: Конвалія
Кінцева нота: Ваніль, Геліотроп, Мускус, Пачулі, Сандал

Це чудові стиглі фрукти та ягоди на ванільно-пачулієвій підложці... Персик, соковиті, ароматні груші та терпкий аромат перетертого листя чорної смородини просто не залишать вас без уваги на своєму старті! В серці аромату я чую дзвінке сплетіння конвалії в яскравому поєднанні зі стиглою малиною та плодами маракуї. А потім вашу шкіру огортає ніжною вуаллю мускус, ваніль, пачулі та сандал у базі цього аромату.

Цю історію пристрасті я ладна відкривати для себе знову і знову! Ноти цього парфуму мають якусь близькість зі славнозвісним Kirke, але шарм аромату для мене в композиції Story of Passion має зовсім інакше, якесь ніжніше та більш благородне звучання.

Я би "надягла" цей соковитий аромат на вечірню подію, огорнулась би ним замість легенької шалі вже прохолодним, але ще таким теплим осіннім вечором... З ним пристрасті стають гучнішими, а соковиті бажання ще більш виразними.

Пробуджуйте свої відчуття разом з ароматом Story of Passion!