Мій Wonder Bundle
Що смачного купила на класній акції))
Це мега-крута акція, завдяки якій можна придбати одразу 5 пробничків за ціною 249 грн.😍. Я обрала парфуми, щоб поближче познайомитись то розносити на собі деякі популярні аромати:
1. Giorgio Armani Si Passion - жіночний та ніжний, фруктово-квітковий елегантний аромат. Після більш детального тестування напишу розгорнутий відгук❤️.
2. Giorgio Armani My Way Nectar
Прекрасна ягідна тубероза, соковита, оздоблена квітами та ваніллю. Дуже зацікавив мене цей парфум, тож буду тестувати на собі, щоб краще відчути всі його грані)).
3. Signorina Misteriosa
Цю містичну Сеньйорину я хотіла протествувати давно, але відгуки, в яких люди писали, що це дуже приторна та надважка історія, мене зупинили. І дарма)). Тому що це ода ожині, томна та приваблива, однозначно гарний вибір на осінню мряку🤩.
4. Burberry Her
Творіння відомого парфумера, що вважається більш м'якою та виваженою альтернативою легендарній Баккарі Руж 540. Маю мініатюру Burberry Her Elixir (https://club.makeup.com.ua/post/43466/), але в еліксірі трохи більше йодистості + пломбірно-вершкова тема. З Her вони дуже схожі, мені подобаються обидві версії).
5. Calvin Klein Euphoria
А це привіт з 2000-них)). Знаменита Ейфорія на мені розкрилась доволі різко та гостро, дуже схоже на чоловічий (або принаймні унісекс) парфум. Багато зелені, деревина - не зовсім моє, але точно цікаво і вартує знайомства)).
P.S. На сайті Wonder Bundle продовжується, а ще додали трошки нових ароматів (наприклад, Lancome Idole Nectar, за яким я ганялась і так і не встигла схопити😁), тож хто ще не затарився - покваптеся))).
Коментарі (0)