Anna_feerie

Мій Wonder Bundle

Мій Wonder Bundle

Це мега-крута акція, завдяки якій можна придбати одразу 5 пробничків за ціною 249 грн.😍. Я обрала парфуми, щоб поближче познайомитись то розносити на собі деякі популярні аромати:

1. Giorgio Armani Si Passion - жіночний та ніжний, фруктово-квітковий елегантний аромат. Після більш детального тестування напишу розгорнутий відгук❤️.

Мій Wonder Bundle

Прекрасна ягідна тубероза, соковита, оздоблена квітами та ваніллю. Дуже зацікавив мене цей парфум, тож буду тестувати на собі, щоб краще відчути всі його грані)).

Цю містичну Сеньйорину я хотіла протествувати давно, але відгуки, в яких люди писали, що це дуже приторна та надважка історія, мене зупинили. І дарма)). Тому що це ода ожині, томна та приваблива, однозначно гарний вибір на осінню мряку🤩.

Творіння відомого парфумера, що вважається більш м'якою та виваженою альтернативою легендарній Баккарі Руж 540. Маю мініатюру Burberry Her Elixir (https://club.makeup.com.ua/post/43466/), але в еліксірі трохи більше йодистості + пломбірно-вершкова тема. З Her вони дуже схожі, мені подобаються обидві версії).

А це привіт з 2000-них)). Знаменита Ейфорія на мені розкрилась доволі різко та гостро, дуже схоже на чоловічий (або принаймні унісекс) парфум. Багато зелені, деревина - не зовсім моє, але точно цікаво і вартує знайомства)).

P.S. На сайті Wonder Bundle продовжується, а ще додали трошки нових ароматів (наприклад, Lancome Idole Nectar, за яким я ганялась і так і не встигла схопити😁), тож хто ще не затарився - покваптеся))).