Качайло Тетяна

Мої пусті баночки серпня.

Мої пусті баночки серпня.

Цього місяця я прощаюся з кількома косметичними засобами!

Почнемо з пінки для вмивання від Sane з екстрактом черемої. Вона м'яко та дбайливо очищає чутливу шкіру, залишаючи її свіжою та чистою. Правда, після використання може з’явитися відчуття легкого підсушування, але це чудова нагода дістати свій улюблений зволожуючий крем!

Далі – відбілююча маска від Sane з оксидом цинку. Вона робить шкіру гладенькою та допомагає боротися з неприємностями у вигляді прищиків. Хоча обіцяного відбілювального ефекту я поки що не помітила, під час використання маска трохи пощипує шкіру обличчя.

Мої пусті баночки серпня.

Третій герой – сироватка-коректор від Rosabella. Хоча з постакне цей засіб поки що не справився, інші заявлені функції він виконує гарно: зволожує шкіру, вирівнює її тон і робить обличчя свіжим. Є потенціал для тривалішого використання! Планую продовжити користуватися цією сироваткою, адже мені подобається її загальний вплив на моє обличчя.

Сонцезахист від Rosabella – тут були деякі нюанси. Його текстура досить жирна, і мені довелося добряче помудрувати зі способом нанесення, щоб обличчя не блищало. Метод «вбивання» крему пальцями, на щастя, вирішив цю проблему, і мені навіть дуже подобався вигляд шкіри під цим кремом – вона була ніби оксамитова. До того ж захист від сонця у нього дійсно гарний. Пляшечки на фото немає – викинула.

Балансуючий крем від Rosabella Daily Balancing. Текстура крему легка, гарно вбирається та зволожує шкіру. Не залишає відчуття плівки на обличчі.

Хочу відзначити, що мені дуже подобається аромат всіх засобів від Rosabella. Вони не використовують штучних ароматизаторів, тому запах засобів легкий, рослинний – саме те, що я люблю. Якщо засіб має сильний аромат, мені складно ним користуватися, адже я дуже чутлива до запахів.

І ще один засіб від Rosabella – крем для ніг. Кремчик містить сечовину та молочну кислоту, тому гарно пом’якшує шкіру ніг і загоює маленькі тріщини. Він також має протигрибкову дію. Мені це не актуально, але, можливо, комусь ця інформація буде в нагоді.

Олійка для губ від Nani Beauty стала справжньою знахідкою. Вона чудово виглядає, надає губам м’якість і сяйво. Абсолютно не липка і гарно лягає, але потребує частого оновлення.

Після такого досвіду я готова знову відкрити деякі із цих баночок в майбутньому, а поки – час для нових експериментів!

Качайло Тетяна
3
Підписники
0