olena_glossy

Твердий шампунь з неочікуваним спецефектом

Твердий шампунь з неочікуваним спецефектом
Твердий шампунь з неочікуваним спецефектом

Обожнюю формат твердих шампунів та частенько експериментую. Цього разу спробувала Mojito Shampoo для жирного типу волосся від Sovka Skincare. Спойлер: шампунь хороший та вразив мене неочікуваним спецефектом 😉

Пакування. Біла пластикова баночка типу шайби з гвинтовою кришечкою. Яскрава зелена етикетка з жовтими написами робить її помітною на полиці, але водночас вона виглядає досить мінімалістичною. Знизу міститься інформація про продукт.

Об’єм: 60 г

Твердий шампунь з неочікуваним спецефектом

Склад: Sodium Coco Sulphate, Mentha Viridis Leaf Powder, Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii Butter, Coco-Caprylate, Betaine, Citric Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Mentha Piperita Oil, Sodium Benzoate, Рotassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum, Menthol.

Виділю основне:

🔸 Шампунь на основі натурального ПАРу Sodium Coco Sulphate, який отримують з кокосової та пальмової олії. Інші м’які ПАРи у складі: Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate.

🔸 На другому місці у складі порошок листя м'яти зеленої, який має освіжаючі та протизапальні властивості. Для жирного типу шкіри голови - це чудовий компонент.

🔸 Інші корисності:

  • масло ши - зволожує волосся і шкір голови;
  • пантенол - зволожує волосся і стимулює його ріст;
  • вітамін Е - має антиоксидантні властивості;
  • екстракт зеленого чаю - має антиоксидантні та протизапальні властивості;
  • олія м'яти перцевої - має освіжаючі та протизапальні властивості.

Аромат та консистенція. Темний шайбоподібний брусок із витисненим логотипом SOVKA виглядає цікаво, а така форма є зручною у використанні. Він добре спресований, не кришиться, не розмокає (пам’ятаємо, що після використання такий шампунь потрібно гарно просушити).

Аромат трав’яний. Найбільше у ньому відчувається комбінація м’яти з ментолом. Спочатку він насиченіший, але після першого намочування трохи стихає.

Враження від шампуню. Шампунь легко піниться. При змиванні видно, що у складі є часточки порошку листя м’яти, але змиваються вони без жодних проблем.

Очищення якісне та делікатне. Я мию голову щодня і цей шампунь не пересушує шкіру голови. Відсутній будь-який дискомфорт. Волосся виглядає чудово.

Який спецефект? Шампунь, як і прохолодний коктейль мохіто чудово освіжає. При митті голови відчувається, що у його складі є ментол та м’ята. Вони дарують відчуття приємної прохолоди. Це унікальний спецефект, який я вперше зустріла у твердих шампунях!

Після висихання волосся не зберігає запаху, але залишається чистим та свіжим.

Загалом, Mojito Shampoo Sovka Skincare мені сподобався. Він якісно та делікатно виконує свою задачу, тож рекомендую його для власниць/власників жирного типу шкіри голови.