Секретне зілля для розкішного волосся: Чому я обожнюю філер La'dor Perfect Hair Fill-Up
Секрети здорового волосся
Якщо ви, як і я, мрієте про здорове та доглянуте волосся, то філер La’dor Perfect Hair Fill-Up — це справжня чарівна паличка, яка поверне вашим локонам життя. Цей корейський засіб допомагає мені відновлювати волосся після прасочки, а також підтримувати природню красу.
Як він працює?
- Завдяки натуральним компонентам філер пом’якшує і розгладжує волосся, роблячи його більш міцним та еластичним. Волосся набуває природного блиску, який так важко повернути після всіх зовнішніх пошкоджень ( починаючи від вирівнювання до впливу сонячних променів)
- Гідролізовані колаген і кератин у складі чудово зволожують волосся, зміцнюють його структуру та розгладжують. Протеїн шовку створює легкий бар’єр, що захищає пошкоджене волосся та утримує в ньому вологу, знижуючи статику. А цераміди зміцнюють, роблячи його більш стійким та здоровим.
Як я використовую цей філер?
Для найкращого результату я наношу філер як маску для волосся. Спочатку мию голову своїм улюбленим шампунем (двічі), а потім змішую вміст ампули з холодною водою в пропорції 1:1. Перемішую до густої однорідної маси і наношу на підсушене рушником волосся по всій довжині. Щоб активні компоненти краще діяли, одягаю целофанову шапочку і прогріваю голову феном 5 хвилин. Тримаю філер на волоссі від 20 до 60 хвилин, а потім змиваю теплою водою.
Такі мініатюрки зручно брати в подорож!
Цей засіб чудово підходить. Моє волосся стало більш гладким, м'яким та сяючим. І тепер я точно знаю, що La'dor Perfect Hair Fill-Up — це те, що мені потрібно для підтримки краси та здоров'я.
Коментарі (0)