FancyNickname

Безглютенова дієта для обличчя

Безглютенова дієта для обличчя

Мій досвід використання пінки Cosmetics Sane з протеїнами пшениці це ще один доказ, що косметика дуже індивідуальна річ. І класний продукт з хорошими відгуками може не підійти 🤷‍♀️

🟢 гарна упаковка, простий інформативний дизайн
🟢 приємний насичений аромат, нагадує якусь солодку випічку, або ароматизатори до неї у маленьких скляних ампулках. Щось близьке до ванільного, комусь може видатись занадто солодким та інтенсивним
🟢 мінімалістичний склад, з пшеничними фітопептидами та пантенолом
🔴 дозатор в моїй баночці виявився несправним і бачу по відгуках, що це досить поширена проблема. Замість хмаринки він випльовує водичку.
🔴 підтягування для моєї нормальної шкіри проявилось як відчуття сильної стягнутості. Хотілось вмитись ще раз і нанести хоч щось зволожуюче. Додам, що під час користування пінкою інші доглядові засоби лишались без змін. За кілька днів на щоках з'явились сухі лусочки і я припинила нею користуватись.

Happy end для баночки: Одна з моїх подруг з сухою шкірою пінкою дуже задоволена, тож пінка за принципом свідомого споживання вже помандрувала до неї.

Незважаючи на такий досвід, хочу спробувати ще щось від Sane. А які ваші улюбленці бренду?