krutoguuz

НАЙКРАЩА ГІДРОФІЛЬНА ОЛІЙКА НА МОЮ СКРОМНУ ДУМКУ

НАЙКРАЩА ГІДРОФІЛЬНА ОЛІЙКА НА МОЮ СКРОМНУ ДУМКУ

Про міцелярну воду ми вже з вами гооврили тут https://club.makeup.com.ua/post/43462/ .

Сьогодні поговоримо про мій досвід використання гідрофільних олій.

Моєю першою була гідрофільна олія від Purito, вона була непогана, але мені не подобався найбільше її аромат. Тому, як тільки вона закінчилася я була в пошуках, чогось достойного на заміну.

Мій вибір пав на Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil - м’яка гідрофільна олія для зняття макіяжу, яка ідеально очищає шкіру, не порушуючи бар’єрні функції шкіри, залишаючи шкіру чистою.

Фішкою саме цієї лінійки від бренду Round Lab є морська вода, яку добувають на глибині 1500 м неподалік острова Уллиндо і містить понад 72 мікроелементів та мінералів, плюс комплекс натуральних екстрактів для заспокоєння та зволоження шкіри.

Активні компоненти:

  • Морська вода – добувають на глибині 1500 м неподалік острова Уллиндо, багата хімічними елементами, мінералами, амінокислотами, покращує гідроліпідний баланс, підтримує рівень вологи в шкірі.
  • Комплекс масел насіння пінника лугового, кісточок винограду, квіток моринги та авокадо – заспокоює та зміцнює шкіру, очищує пори від себуму та чорних крапок.
  • Олії примули вечірньої – є джерелом лінолієвої кислоти, має потужну зволожуючу дію, знімає подразнення, покращує тонус шкіри.
  • Комплекс гіалуронової кислоти – забезпечує глибоке зволоження шкіри, запобігає зневодненості та лущенню.
  • Пантенол – заспокоює та забезпечує зволоження шкіри, зменшує почервоніння та лущення

Особливості застосування:

Впринципі тут все, як і з іншими гідрофілками. Нанести на суху шкіру, помасажувати 1 хвилину, змити теплою водою. Далі очистити шкіру пінкою або гелем для вмивання.

Мені дуже подобається її трав'яний аромат, а також її текстура досить особлива. Вона не дуже в'язка, досить рідка олійка, яку дуже зручно наносити, емульгувати, а також змивати.

Мій щирий рекомендасьйон!

Знайомі з продукцією бренду?

НАЙКРАЩА ГІДРОФІЛЬНА ОЛІЙКА НА МОЮ СКРОМНУ ДУМКУ