Випробовуємо культові новинк и від LAMEL!
Порівняю всі відтінки з реальними свотчами на губах для того, щоб ви обрали свій ❤️
В четвер отримала подарунок від MAKEUP і LAMEL. Мене, як і всіх дівчаток, приємно здивувала кількість олійок, тому в першу чергу приступила до тестування саме них!
Зволожувальна олійка Let`S Glaze в перекладі означає «Додамо блиску». Це новинка від Lamel, що набрала вже неабияку популярність. Я вперше користуюсь саме «олійками» для губ, тому було дуже цікаво спробувати.
Отож, розпочнемо.
Пакування, текстура, аромат.
Обʼєм продукту - 4 мл, олійка надійно закручується і не протікає. Аплікатор може спочатку показатися масивним, проте він дуже зручний у дозуванні та нанесенні. Текстура рідка, нагадує олію, що є логічним 😅. Аромат приємний, він мені нагадує полуничне морозиво.
Відтінки.
Олійка має слабку пігментацію, тому будь-який колір універсальний, він підкреслює природну красу губ. Також її можна наносити поверх помади, щоб забезпечити додаткове живлення, зволоження та глянцевий фініш.
Є 4 відтінки олійки. Тепер розповім про кожен і покажу як вигладає на губах.
401 - ніжно рожевий, Marshmallow.
Цей відтінок нагадує колір маршмелоу — м’який, теплий рожевий з легким білим підтоном. Він ідеально підходить для створення легкого, ніжного макіяжу, надаючи губам здорового блиску та натурального кольору.
402 - полуничний джем, Strawberry jam
Ніжний рожевий колір із персиковим підтоном. Він не є надто яскравим, а навпаки, додає губам природного, теплого відтінку.
403 - солодка вишня, Sweet cherry
Глибокий червоно-вишневий колір, який нагадує соковиту стиглу вишню, створює ефект соковитих, спокусливих губ, додаючи їм яскравого, але не надмірного відтінку.
404 - шоколадне печиво, Chocolate cookie.
Глибокий, м’який коричневий тон з легким молочно-шоколадним підтоном, що створює ефект м’якого, солодкуватого відтінку на губах, підкреслює їхню форму і додає елегантності.
Гортай свотчі!
Перші два відтінки найменш пігментовані, 403 і 404 мають більш виражену пігментацію.
Який же відтінок став моїм фаворитом?
Однозначно це 403 - Sweet cherry! Цей відтінок - справжній магніт для поглядів. Він ідеально підкреслює форму моїх губ і додає їм яскравого, але при цьому елегантного вигляду, візуально збільшуючи їх.
Враження від використання.
🫦 Олія створює ефект «дзеркальних губ», візуал ьно збільшуючи їх та надаючи обʼєму.
🫦 Без поновленння тримається 2 години, далі блиск зникає, проте колір частково залишається.
🫦 Олійка зволожує губки, але зволожуюча дія незначна, з «обвітряними» точно не справиться.
Висновок.
Олійка Let’s Glaze від Lamel надає губам неймовірний блиск і об’єм, візуально роблячи їх більш привабливими й соковитими. Мій фаворит — відтінок 403, Sweet Cherry, що ідеально підкреслює форму губ та додає їм яскравого, але елегантного вигляду. А який відтінок обрали б ви?
Коментарі (0)