Мус для обʼєму волосся
Бюджетний мус для волосся
Раніше ніколи не використовувала засоби для обжму волосся,придбала цей засіб заради укладки. І це нереально крута знахідка для мене. Використовую його вже декілька днів. Крутий обʼєм та продук зовсім не відчувається на волоссі. Використовую невелику кількість на корені волосся,сушу вниз головою,або в протилежному напрямку. Для мене це реально мастхев,в мене процедура кератин,тому обʼєму немає,але з цим просто щось нереально класне. Купувала за 135 грн на знижці. За такі гроші класний результат. Ще мені дуже подобається,що волосся на наступний день виглядає більш живим та ще досі залишається обʼєм. Я навіть не використовую сухий шампунь,хоча на другий день після миття волосся завжди використовувала. Звичайно цей засіб не на кожен раз,але я думаю раз на тиждень я обовʼязково буду ним користуватися. Для тих в кого тонке та не густе волосся.дуже рекомендую спробувати цей засіб,ви будете задоволені.
Моя укладка з цим засобом
Я не вмію робити гарні укладки,буду намагатися вчитися,хоча з цим засобом укладка виглядає розкішно навіть якщо ви не вмієте її робити)
Коментарі (0)