Літні порожні банки ч.1
Вважаю, що дуже важливо писати про викидушки - так класно порефлексувати що і скільки споживаєш. Подивимось разом?
З вами знову спеціалістка по закінченню косметики.
У цьому списку не все завершене, дещо просто протерміноване
Але на мою думку є цікаві і улюблені засоби, якими б хотілось поділитись - тому let’s go.
Почну з парфумів - і так, вони теж іноді закінчуються.
CH Good Girl Hair Mist - мабуть єдиний парфум серії який мне не душить.
Це цитруси, мигдаль, білі квіти і ще щось солоденьке - все дозовано, дуже компліментарно, дуже офісно. З моїх мабуть 60 флаконів це одні з 2-3 які помічають чоловіки. Вилила 30–тку до дна.
Наступний це трохи біль. Я дуже люблю творіння Мюглера і Енджел зокрема, але це просто непорозуміння серії - Angle Eau de toilette Secret. Знаєте, цей запах - коли заходиш у офлайн точку Victoria’s Secret або Bath and Body Works? Це така собі какофонія усіх на світі квітів, мускусу і ще чогось такого солоденького невнятного? Ось це і є цей Мюглер. Рятує лише те, що купувала я його буквально за 3 копійки, але тут 50 мл, і використовувати я його змогла лише як ароматизатор для приміщень. Тестіть парфуми перед покупкою!
Не пишу зазвичай про відливанти - але тут не стрималась. Кохання з першого нюху - House of Oud Wonderly. Це така шедевральна несолодка ваніль і білі квіти. Це фрукти, мигдаль, свіжі неролі, сандал трішки мускусу і кедру. Цей аромат - це найкрасивіший найдорожчий кашеміровий светр, обіймає вас, гріє і не колеться. Обовязково мушу купити колись флакон!
Далі - добавки.
Полюбляю курсом приймати вітамін Е- це самий простий Puritan’s Pride у дозуванні 400 мг.
Обираю саме цей, бо бачу ефект - у мене це нормалізація циклу і менше висипань.
Далі желейний вітамін D Haliborange. Скільки разів зарікалась не купувати британські добавки, але все рівно одна залетіла. Ефекту не помітила, хоча зазвичай після прийому курсу маю кращий настрій і краще висипаюсь.Підозрюю, що тут просто неефективне дозування (то тобі на Штати з їх FDA).
Далі - гомеопатія. Тому, якщо не вірите у таке - читайте далі. Лімфоміозот це засіб для зняття набряків -по суті цн спиртова витяжка якихось корінців. Приймала за рекомендацією гінеколога, перші дні використання набрякала, як і раніше - але десь за тиждень побачила суттєву різницю. Літо було гаряче, і бачити мішки під очима щодня дуже не подобалось. Класний засіб, готова повторити при потребі.
Далі - цікавіше. Що ж, мене теж не оминув хайп марки Oribe, і я спробувала Oribe Essential Antidote Replenishing Conditioner. Не скажу, що засіб поганий. Він гарно розділяв волосся, і воно з ним ставало таке наче жорсткіше, важче і пряміше. Але я люблю ефект шампуню кря-кря (травма радянського дитинства 😆) - таке легке розсипчасте мʼяке волосся, тому Оріб зовсім не зайшов.
Gatineau - кілька років користувалась цієї маркою, це така не супер розпіарена але класна французька напівпрофесійна косметика. Оця сироватка - це щось було з серїі Defi-lift, а по суті силіконова замазка. Вимазала на шию, зовсім не зайшла. Найкраща серія у бренду це Age benefit, там супер робочі і збалансові догляди. Подивилась на свіжі ціни, поки мабуть продовжу паузу у нашому знайомстві))
Далі мабуть всім відома ламелярна вода Лореаль Рідкий експрес-засіб з ефектом ламінації для волосся, що потребує зволоження та об’єму L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump 8 Second Wonder Water.
Класний продукт, якщо наприклад має 1 хвилину і хочеться щоб волосся виглядало доглянуто. Не рекомендую на постійний догляд - засіб має. спирт і підсушує волосся при надто частому користванні (для мене - це не частіше разу на тиждень).
Далі - абсолютно геніальний лосьйон Eucerin UreaRepair Plus 10%. Він з мочевиною, і я його куппувала на морі щоб підтримати адекватне зволоження шкіри. Шкіра з ним щільний оксамит, люблю-люблю. Ця мініатюрка вилетіла за 10 днів щоденного використання.
Далі улюблена маска придбана за наводкою Vikulyk Нейтралізувальна маска для волосся Kerastase Chroma Absolu Neutralizing Mask. Маю її навіть у запасі. Що ж вона робить? Я фарбую волосся і десь за 3-4 тижні після процедури (особливо влітку!) волосся трішки вигорає і набирає такого теплого непасучого мені відтінку. Тоді приходить час маски - наношу до 5 хв (а вона така активно чорно-зелена!) і по змиттю моє волосся темніше, холодного відтінку і доглянуте (керастаж, все -таки!). Не маже раковину, вуха - ідеальна!
Маска Hairburst Long And Healthy Hair Mask - мене не вразила. Це звичайна кокосова маска для волосся, не гірша і не краща за інші. Непогано розплутує, дає трішки блиску. Більше з 50 мл мініатюрки я не зрозміла.
Також добила всім відому сироватку Cos de baha niamicidine. Загалом непогана, але цікаво спробувати щось інакше тепер. Більше писала тут.
Древній ніаміцидин у порошку Ordinary. Давно не користувалась - тут необхідні танці з бубном. Ложечку препарату у вигляді порошку необхідно нанести на руку і додати кількість засобу на водній основі щоб він розчинився. Я додавала термальну воду або тонер, і чесно кажучи звичайний ніаміцидин це значно простіша історія. Летить нарешті у смітник через завершення терміну придатності.
Далі - абсолютно геніальна Відновлювальна маска для обличчя Emma Hardie Moringa Renewal Treatment Mask. Масляна маска для шкіри з ознаками старіння, та для зневодненої шкіри - я користувалась як нічною і зранку завжди прокидалась персиком, а не курагою.
Британська маска Sukin Rich moisture Facial mask - ще одна класна зволожуюча маска. Коштує 3 копійки, органічна - зволожує на пятірку. Ну що тут не любити? Єдине що велики обєм і він набридає з часом. ПРи нанесенні є легке поколюванню шкіри - не знаю, що це - але ефект наповненості шкіри вражає.
Natura Bisse Diamond Luminious Perfecting Glowing mask. Дуже робоча штука, жаль дорога. Я провела на догляді марки майже ексклюзивно весь минулий рік, і зрозуміла як добре коли засоби підсилюють один одного і загалом мають схожу базу. Ця маска вибілює, підтягує і зволожує. Все що треба на вихід!
Usolab Bio Sensitive Block Matte - супер крутий фізичний санскрін. Формула запакована купою корисностей, і можу сказати що він тримає мою пігментацію в узді. На зиму планую ще флакон, зараз маю достатньо засобів. Більше писала тут- він дорогий, але вартий уваги якщо маєте серйозну пігментацію.
Крем для рук Jo Malone Wood Sage and sea salt. Посереднє зволоження, не нажто добре переданий аромат у цій формулі. Домучила і викинула.
Body Almond Oil - купую іноді такі органічні масла, для масажу. Просто проходжусь масахером увечері у жаркий день і додаю трішки масла для ковзання. Результат завдли гарно зволожена шкіра.
Далі декоративка - і мої потуги знайти класну альтернативу білоруський помадці яку з очевидних причин більше не продають та і я б не купила.
Wibo Eyebrow pomade - класний засіб, стійкий холодного відтінку. Але засох за 6 місяців повністю. Використала я на той момент десь відстоків 15% продукту, дуже жаль.
Eveline Eyebrow Pomade - схожа історія. Дещо темніший але теж холодний відтінок - на восковій основі - тому засох не так швидко, але до використання не надається більше. З плюсів - у комплекті був пензлик, досить непоганий.
Гелева помадка L'Oréal Paris Voluminous Paradise Brow Pomade - має пензлик у ручці, але найрудіша у моїй підбірці. Через тон не зайшла, все таки ці засоби краще купувати з затестом.
Мій улюблений бюджетний Катріс - Водостійка туш для брів Catrice Volume & Lift Brow Mascara Waterproof 020 Blonde. Не вірте обіцянкам волостійкості, це не про цей продукт. Не надто фікусує, але дає красивий холодний тауповий відтінок для брів. Завершила майде до кінця, цу дні без мейку продукт заходив ідеально - надати форму але не вимальовувати темні брови.
Мабуть всіма уже српобувана і улюблена туш Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara. Приєднуюсь до компліментів - ідеально розділює, нашаровується, не осипається. Готова купувати ще і ще!
Один з улюблених тонів - Armani Luminous Silk 04. Це тонке, оксамитове покриття. Досить криюче, не зважать на формулу. Прекрасно доглядає за шкірою, лише трохи хімічний запах не зайшов. Зараз я перейшла на дешевші ВВ-шки, але при нагоді повернусь до Армані. До речі, саме ця дуже класна міні упаковка у 18 мл - вистачило більше ніж на рік (бо текстура дуже тонка і рідка), і не примушує витрачати дикі гроші.
Остання банка - це зволожуюча виноградна вода Кодалі. Caudalie Cleansing & Toning Grape Water - точно органічна, бо за 2 роки на полиці стала жовтою і неприємно пахнути.
По суті - добре заходила наверш глиняних масок, також допомогала у спеку. Але флакон у 200 мл у сумочці не поносиш, я її забувала і от результат.
Для мене це знак, не маринувати засоби а швидше користуватись всім.
Діліться, чи мали щось з мого списку? Як враження?
Коментарі (0)