SPF забагато не буває…
Ще декілька років тому тема SPF не була так широко обговорювана, не всі розуміли, для чого він, а знайти дійсно класний, з яким буде добре шкірі - було справжнім завданням
Перечитавши багато статей про всю користь даного продукту, вирішила, що він потрібен не тільки для обличчя (багато хто його використовує тільки на цю ділянку), а й для тіла загалом, особливо для шиї та рук.
В мене було багато SPF для лиця, але не завжди всі були якісні…
Останнім часом надавала перевагу корейським. Але там також ж свої нюанси. А SPF відомих брендів не завжди мали досконалий склад, ще й використовували старі і небезпечні фільтри.
Були й такі, які лягали маскою і шкіра щ ними "задихалася".
Я була дуже вражена, коли мені трапився SPF Joko blend.
Приємно, що український виробник робить справді якісну продукцію.
Це дуже комфортний SPF. В його складі тільки безпечні інгредієнти, при цьому є сучасні хімічні фільтри, які не принесуть шкоди здоровʼю.
Спф дуже комфортний, не вибілює шкіру, не лягає маскою.
Ще він не комедогенний, що дуже важливо для проблемної шкіри!!!
Дуже швидко поглинається, ніби якась сироватка, текстура і запах теж дуже комфортні.
За час користування ним враження тільки позитивні. Нарешті я знайшла ідеальний сонцезахист.
Сонцезахисний лосьйон для тіла Joko blend
Цей лосьйон мене теж вразив, і здивував.
Він дуже легкий, не жирнить шкіру, швидко поглинається і не залишає плівки.
Також дуже схожий за текстурою на зволожуючий крем. Тому шкірі буде дуже комфортно з ним.
Запах ніжний, спокійний і приємний.
Його використовую кожен день на шию, зону декольте і руки. Це в мене найвразливіші ділянки.
Декілька років тому мої руки дуже висипало, був шалений свербіж, я не могла спати вночі. Я ніяк не розуміла, від чого це. Думала, алергія на миючі засоби чи мило, чи крем для рук. Я вже не знала, що думати.
Аж потім зрозуміла, що коли везла коляску, мене так пекло сонце в руки...і це була алергія на сонце.
Тому тепер такі засоби для мене необхідні.
SPF потрібен навіть зимою. Навіть коли нема сонця. Його треба використовувати цілий рік, можна тільки корегувати ступінь захисту.
Ці SPF стали для мене справжнім відкриттям в знахідкою. І нічим вони не поступаються корейським.
Це моя щира рекомендація❤️
Коментарі (0)