Anna_feerie

Місія: створити чоловікам доглядову рутину за волоссям

Місія: створити чоловікам доглядову рутину за волоссям

В цього шампуню доволі збалансований склад, він сульфатний (тобто гарно промиває волосся та шкіру голови), також виробник додав піроктон оламін – антибактеріальний компонент, що бореться з лупою та прибирає свербіння. Окрім цього маємо кофеїн (тонізує та прискорює ріст волосся), пантенол (пом’якшує та зволожує), екстракти шавлії та ламінарії.

Текстура в Barbers Original Premium Shampoo в міру рідка, а ще він прозорий. Пахне приємно, освіжаючий прохолодний чоловічий аромат, який цілком може сподобатись і жінкам. Піниться достатньо добре, якісно очищує і не пересушує волосся. Підходить навіть для частого використання👍.

Місія: створити чоловікам доглядову рутину за волоссям
Місія: створити чоловікам доглядову рутину за волоссям

Це доволі незвичний продукт для чоловіків, але я вважаю, що він точно потрібен, адже з ним волосся пом’якшується, при цьому стає більш зволоженим та живим. А ще цей кондиціонер дисциплінує волосся, завдяки чому воно не стирчить в різні боки і виглядає більш охайно.

Склад мінімалістичний і при цьому доволі робочий:

💙 Cetearyl Alcohol – жирний спирт, який зволожує та живить волосся.

💙 Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil – олія аргани, давно відома як рідке золото для волосся, живить, відновлює та надає антистатичний ефект.

💙 Hydrolyzed Keratin, Silk Amino Acids – протеїни, які є невід’ємною частиною кортексу волосся, надають пружності, щільності та блиску.

💙 Panthenol – провітамін В5 зволожує волосся та закриває кутикулу.

Аромат також приємний, розхід максимально економний (це вам не жіночі коси до поясу намастити))). Тож, в принципі можна також періодично позичати, адже баночка в 400 мл в чоловіка не закончиться ніколи😁