Lunnitsa | Shower Gel Peach
Гель для душу "Персик"
Я вам передати не можу, як я обожнюю аромат соковитих, стиглих персиків у догляді за тілом! Моєму щастю не було меж, коли я почула аромат гелю від Lunnitsa! Це ж справжнісінькі стиглі нектарини та інжирні ароматні персики в одному флаконі! Це аромат, що заряджає на позитивні емоції, коли їх так складно буває іноді в собі знайти... А от Lunnitsa це вдається щоразу знову й знову!..
Це справжній ритуал спокою та відновлення під час прийняття душу! Пінка у цього гелю така ніжна і пухка. Вистачає невеликої кількості засобу, аби утворилася ніжна, приємна піна. Аромат гелю при контакті з водою заповнює всю ванну кімнату і лишається ніжною вуаллю на шкірі.
Найприємніше, що цей гель не пересушує шкіру. Після прийняття душу шкіра не стягнута, а навпаки, очищена та наповнена вологою. Думаю, цей засіб відмінно підійде навіть для чутливої шкіри.
Гелю в цій гарній баночці аж 500 мл! Обожнюю таке пакування, адже воно зменшує кількість використання пластику та доволі економічно мати таку велику банку засобу на всю родину, а не купу маленьких!
Сам дизайн банки - стильний, мінімалістичний з натяком на екологічність, адже тут така приваблива кришечка дозатору з бамбуку! Виглядає дуже гарно! А ще відмінно пасує до моєї ванної кімнати!
Lunnitsa створюють чудові засоби! Раджу познайомитися з брендом всім, хто ще не має жодної баночки від цього чудового бренду!
Коментарі (0)