Засоби від Lakme: лінійка deep care
Lakme deep care & Lakme full defense serum – засоби , які підійдуть для дуже пошкодженого або пористого волосся
Відновлюючий шампунь і кондиціонер Deep Care , це два засоби від Lakme,які я вперше спробувала, і була розчарована! В мене навіть лупа з'явилася, якою ніколи не було).
Але спершу , про що ці продукти , як заявлено на упаковці:
Відновлювальний шампунь Lakme Teknia Deep Care Shampoo для пошкодженого та сухого волосся та відновлювальний кондиціонер Lakme Teknia Deep Care Conditioner для пошкодженого волосся
Клас: Професійна Vegan
Тип волосся: для сухого волосся, пошкодженого волосся
Особливості: без мінеральних олій, без парабенів
Призначення шампуню: очищення, зволоження
Призначення кондиціонеру: відновлення, пом'якшення, зволоження
Відновлювальний шампунь Lakme Teknia Deep Care Shampoo призначений для ослабленого волосся пошкодженого через вплив зовнішнього середовища, регулярні хімічні та термічні процедури. Рослинна формула не містить парабенів і мінеральних олій. Має ніжний квітковий аромат, що випромінюють ефірні олії лаванди, троянди та герані.
Відновлювальний кондиціонер Lakme Teknia Deep Care глибоко живить сухе та пошкоджене волосся, робить його більш м’яким і слухняним, підвищує стійкість до ламкості.
МОЇ ВИСНОВКИ ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ :
Відновлювальна лінійка для волосся Deep Care мені не підійшла взагалі.Я купувала ці засоби восени, бо після літа волосся потребувало відновлення!
Шампунь волосся погано промиває, після нього волосся наче не свіже, і без кондиціонеру досить жорстке.
Кондиціонер не надає ані блиску, ані важкості, на моєму волоссі не дуже результат. Можливо для пористого товстого волосся, хто пише хороші відгуки про цей продукт, засоби підійдуть краще.
Lakme full defense serum
І вишенька від Lakme - ще один продукт, який розчарував, це cироватка для комплексного захисту волосся Lakme Teknia Full Defense Serum. Його дуже дуже рекомендували мені.
Яка його дія: усуває ризик впливу зовнішніх чинників, УФ-променів, розгладжує за всією довжиною, робить м’яким і шовковистим. Поєднання натуральних екстрактів паростків рису й олії сої холодного віджиму забезпечує волоссю комплексний захист протягом усього дня.
МОЇ ВИСНОВКИ ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ:
Врезультаті після використання цей серум дуже і дуже сушить волосину! І має накопичувальну дію, чим довше користуєшся, тим більше сушить. Він ніби і розгладжує і запах трохи приємніший, також різкуватий , але вже можна винести, нагадує чоловічий парфум. Але я вже краще надам перевагу олійці Argan Oil Chi за таку вартість.
Отже,, ці 3 засоби від Lakme більше не поторю! Та і ціна виходить не маленька! На такі засоби я хотіла би спочатку брати якісь тестери, саше. Сподіваюсь, комусь була корисною. Я знаю, що засоби для волосся , це дуже індивідуально! Але якщо у вас не жорстке , волосся тонке по структурі, то відновлення і розгладжування від цих засобів не чекайте)🙃
Коментарі (0)