Парфюмерні подорожі разом з Аvenue des parfums
✈️ Відправляюсь в Домінікану насолоджуватися манговими коктейлями
Всі вже бачили чудові аромати від Аvenue des parfums, присвячені різним столицям світу.
Мій вибір був швидкий та без вагань - манговий Juice Santo Domingo - яскравий, сонячний, пристрасний, як відпочинок на Карібах.
В моїй уяві це мав бути моно-аромат, але парфюм виявися набагато цікавішим та багатогранним.
Флакончик зроблений із товстого скла, пакування картонне, дизайн лаконічний, що додає вишуканості парфюмам. Розпилювач гарно та плавно працює, мені вистачає одного натискання, щоб зануритися в аромат.
Juice Santo Domingo представлений в 3 об'ємах:
● 2 мл - для тих, хто сумнівається і хоче спробувати;
● 10 мл - міні-версія для сумочки або подорожі;
● 50 мл - повномірний флакон
При всій моїй любові до манго, парфюмів з таким ароматом в мене ніколи не було. Але погодьтеся, що ця нота зустрічається рідко. Пригадую лише 2 аромати: Mango Manga від Montale та Mango Skin від Vilhelm Parfumerie.
Власне, на останній і посилається виробник Juice Santo Domingo, що настрій в них схожий.
А зараз роздивимося ноти, а потім розповім про свої відчуття.
Початкова нота: Манго, Чорний перець
Нота серця: Ірис, Жасмин, Лотос
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі
Стартує парфюм яскраво соковитим , солодко-кисленьким, манго. Аромат фрукту переданий настільки реалістично, що відчуваєш не тільки запах, але здається, що і смак.
Чесно кажучи, мені і цього було б достатньо. Але тільки-но фруктовість затихає, домішується пудровість ірису та солодкувато-холодний, трохи мускусний жасмін. І це так гарно та гармонійно звучить!
Далі композицію огортає тепла та пряна ваніль, а щоб все це не перетворилося в надсолодкий сироп, пачулі додає легкої терпкості та трохи землистості.
Стійкість дуууже висока! Зазвичай з моєї холодної шкіри все швидко злітає. А Juice Santo Domingo тримається цілий день, лише манго трохи трансформується і соковита м'якоть замінюється на шкірочку з ледве вловимими хвойними нотками.
А я завершую подорож в Домінікану і відправляюсь до розкішного Монако разом з гелем для душу Royal Monaco. Там і зустрінемося! 😉
Коментарі (0)