Безпечна засмага для тіла
Враження від Joko Blend Self Tanning Mousse
Я завжди думала, що автозасмага це щось складне, важке у нанесенні, тому й завжди оминала цих засобів. Та ця автозасмага у форматі мусу змінила мою думку.
Хоча на моєму тілі вже була природна засмага, та вона вже змивалась, тому автозасмага дозволила її вирівняти та додати яскравості, і це все без плям та неприродних відтінків на шкірі.
Формат мусу виявився дуже зручним, адже цей засіб достатньо просто нанести на рукавичку та тонким шаром розприділити на бажаних частинах тіла.
Мус білий, на тіло наноситься прозорим шаром, не липкий. Колір на шкірі має проявитись протягом 6 годин, за цей час шкіру краще не мочити. Також за день чи два перед нанесенням краще проскрабувати тіло.
Зручним є те, що цей засіб не фарбує одяг та постіль.
Аромат у нього солодкий, трохи гіркуватий.
Змивається автозасмага взагалі непомітно, тримається до тижня.
Думаю, що і надалі буду наносити цю автозасмагу для гарного та природного відтінку на шкірі, адже вона виглядає натурально, а ще дуже зручно наноситься і не вимагає багато часу.
Пляшечка тут 150ml, на ній є інформація щодо застосування, дозатор помпа.
У складі окрім компонентів, що відповідають за власне створення штучної засмаги, є гліцерин, пантенол, гіалуронат натрію.
Joko Blend Tanning Mitt
А щоб засмага була рівномірною, можна одразу наносити мус на стильну чорну рукавичку. Вона зроблена з мікровелюру, зручна у використанні та приємна до тіла.
Коментарі (0)