alena.rosee

Володарюй! | Serge Lutens

Володарюй! | Serge Lutens

Всім привіт! 💕

Повертаюсь до парфумерних дописів і по запитам бажаючих , сьогодні про мій найулюбленіший аромат від маестро Serge Lutens, який в моєму парфум топі бренду 🖤

Ви вже зрозуміли з минулих дописів мою любов до бренду, ця філософія та аромати не залишають байдужою , але зі всієї своєї колекції я б спершу хотіла розповісти саме про цей аромат. І тількі він в мене не в повнорозмірі, а в тревел форматі, бо беру його з собою частенько.

Натискай "дізнатись більше" 🖤

SL - це якась окрема ніша в парфумерному світі, яка може подобатись чи ні, але глибокі та філосовські аромати чітко задають настрій своєму власнику чи власниці, аромати поза часом, але на рівні сучасності, короче, поки сама не спробуєш, складно передати весь спектр емоцій))

Авжеж, наприклад зараз я в "люкс запої " з новим Гуччі , Дольче та Версаче, чогось він з травня до нас ще не доїхав, але міні формат цього аромату все одно зі мною.

Досить балачок, давайте про аромат.

При досить скромній піраміді з трьох компонентів про які нам пише виробник, можно почути як мінімум широчезний букет ароматних емоцій.

Початкова нота: Плюмерія
Нота серця: Іланг - іланг
Кінцева нота: Мигдаль

Найкомпліментарніший аромат.

✨Треба додати впевненості - зроби пару пшиків.

✨Хочется уваги та компліментів - 1 пшик.

✨Відчути себе Кращою версією Себе - ще пів пшику.

Аромат - спокусливий та сонячний Рай у флаконі, який емоційно грає з Вами , а Ви з оточуючими.

Парфум і правда як сонячне зілля, вселяє хороший настрій та взагалі оптимістичний посил. 🤩

Немов створений десь трошки інопланетно, але з природніх компонентів. 🌿

Парфум звучить густо, впевнено, трошки отруйно.🖤

Розкривається соковитими , налитими сонцем, пелюстками Франжипані, вони аж липкі від природнього нектару і одразу зміщуються з досить бальзамними зелено-жовтими нотками іланг-ілангу, кий додає аромату квіткової "жирності", маслянистості, хрусткості стебель.

Мигдаль - фірмовий Сержин, трошки заборонений, цианісти, колючий. Це не горішки для тортика, це справжній цианістний еліксир краси. 🖤

Так, цей аромат неперевершений.

І якщо він звучить в унісон з володаркою - це шикарне комбо. Це + до образу, до впевненості , до настрою.

Авжеж, норма, що він не всім подобається, не всі його розуміють, хочуть чи взагалі люблять, але якщо ви обрали один одного, повірте, ця любов надовго. 🔥

Дякую за увагу! 😘

p.s Якщо цікаві інші аромати бренду, залишайте назву в коментарях, я обовязково про них розповім.