Missmili

Маска для волосся Davines Minu Mask

Маска для волосся Davines Minu Mask

🤍Цей пробник я придбала за 95 грн. Його об’єм — 12 мл, на одне застосування. Наслухавшись численних позитивних відгуків про бренд Davines, я вирішила що час і мені спробувати

🤍Моє волосся — довге, пористе, пухнасте, частково освітлене, з сухими посіченими кінчиками і жирною шкірою голови.

🤍Davines Minu Mask — це відновлююча маска для фарбованого волосся, яка зберігає яскравість кольору. Вона інтенсивно зволожує, робить волосся м’яким і гладеньким. Основним інгредієнтом є каперси з Саліни, які захищають структуру волосся та додають блиску.

Спосіб використання: нанести маску на вологе волосся на 10-15 хвилин, після чого змити.

Маска для волосся Davines Minu Mask

🤍Маска має дуже густу текстуру, через що її важко рівномірно розподілити по волоссю. Спочатку я думала, що 12 мл для моєї довжини буде замало,але загалом вистачило.Маска має синій колір і специфічний аромат… ну, якщо чесно, запах досить різкий і кислуватий, з нотками прянощів.

🤍Нагадує запах консервованих огірків, що, як я зрозуміла пізніше, пов’язано з наявністю каперсів у складі. Втім, цей специфічний запах відчувається лише при відкритті маски; на волоссі він стає значно м’якшим і приємнішим.

🤍Під час змивання волосся відчувається гладеньким, але це досить типовий ефект для будь-якої маски.

Вологе волосся після використання маски має приємну важкість і залишається вологим тривалий час, що є важливим для пухнастого пористого волосся, яке зазвичай швидко висихає і стає неслухняним. Після цієї маски волосся гладке, пружне і зволожене. Воно легко розчісується і вкладається.

🤍На фото волосся після миття шампунем і нанесення маски (без олійок, спреїв чи інших засобів)

🤍Результат від маски мене вразив! Тепер я розумію, чому про цей бренд так багато схвальних відгуків, і повністю з ними погоджуюсь. Волосся стало гладким, рівним, приємним на дотик, не збивається в прядки, неймовірно блищить і виглядає доглянутим — саме те, чого очікуєш від дорогої маски для волосся!

Моєму волоссю масочка ну дуже сподобалась)))

Але на мою думку має кілька мінусів: дуже густа консистенція, тому розхід може бути великим, і специфічний аромат який не всім буде довподоби