NataliaBlinova

Віра, немає тобі віри!

Віра, немає тобі віри!

Мені так сподобалася матова помада Vera Beauty (огляд був тут: https://club.makeup.com.ua/post/49644), що я вирішила спробувати ще щось цього бренду. Вибір припав на блиск для губ із провокативною назвою New Barbie, і номером — моїм улюбленим «13». Віра, чому ж твоя Барбі така світло-рожева? Як співає Жадан: “В кого є питання: В мене є питання?”

Об'єм:
3 мл

Ціна:
822 гривні

Виробник обіцяє нам, цитуючи офіційний сайт:
“Унікальний рожевий відтінок-хамелеон. Завдяки заломленню світла, він грає і переливається різними гранями. Ваші губи виглядатимуть виразними та об'ємними.”

Віра, немає тобі віри!

Блиск створений для тих, хто мріє про пухкі губи без «уколів краси». Але, чесно кажучи, плампери, які трохи печуть, роблять губи більш об’ємними, і коштують значно дешевше — у діапазоні 200-350 гривень.

Що сподобалось:

1. Легкий, не відчувається на губах.
  2. Має приємну текстуру.
  3. Виглядає красиво і привертає увагу.

Що засмутило:

1. Липне до волосся, особливо коли у вас каре, як у мене.
  2. Швидко закінчується — 3 мл витрачаються дуже швидко.
  3. Ціна, яка не здається виправданою за звичайний блиск.

Вердикт: 2/10.
Це просто голографічний блиск для губ. Так, він має гарний вигляд і приємний у носінні, але цього недостатньо, щоб виправдати високу ціну. Я знайшла кілька аналогів, які візуально не поступаються:

1. Sinart Lipgloss Pro, номер 1;

2. Eveline Cosmetics 3D Holographic Brilliant, номери 55 та 83.

Напишіть у коментарях, чи сподобався вам цей блиск і чи готові ви витратити на нього 800 гривень? Чекаю на ваші відгуки!