Винник Катерина

Гель для зняття макіяжу

Гель для зняття макіяжу

Вчора я познайомила вас з новинками від Нівеа , сьогодні - мій улюбленець від Helan.

Гель для зняття макіяжу Helan Linea Viso 3 Sebum-regulating Cleaning Gel.

Гель для зняття макіяжу
Гель для зняття макіяжу
Гель для зняття макіяжу

Що ми маємо? Стандартну тубу з 150 мл вмісту прозорого гелю з помаранчевим відтінком. Запах злегка цитрусовий, не виразний.

Активні компоненти - рослинні екстракти (в т.ч. кориці, олія грейпфрута, яблучна кислота), вітамін С.

Застосування: наносимо на вологу шкіру обличчя, розтираєм і вмиваємось.

Для демонстрації використано офісний макіяж , як і вчора, з відмінністю, що немає помади (спойлер - її гель не бере). Отже, на обличчі СС-крем, консилер, туш, олівець для брів, рідкі тіні.

Коли наносим на шкіру гель - він не робить великі пузирі, лише легку, але досить активну піну, яка розчиняє макіяж (в т.ч. водостійку туш та підводку, проте не можу говорити, чи всі).

Після гелю обличчя абсолютно чисте та не потребує жодного додаткового очищення.

До цього гелю в мене був з серії Viso 1, де активом була лимонна олія (для жирного типу шкіри), там був аналогічний ефект. Попри те, що він призначений для жирного типу шкіри (в мене комбінована), він не сушив, не викликав інших негативних наслідків.

Для щоденного очищення не дуже стійких засобів - він ідеальний. Але зі стійкими продуктами ці гелі , на жаль, не впораються. З ними вам допоможе Nivea ))))